23.5 C
Athens
Πέμπτη, 4 Ιουνίου, 2026
More

    Ο Steve Jobs γίνεται (και) κόμικ!

    Όλες οι τεχνολογικές εξελίξεις στο Google News!
    Ακολουθήστε το Digitallife.gr για νέα, gadgets και όλες τις εξελίξεις της ψηφιακής ζωής.
    Add as preferred source on Google

    Αυτόν τον Αύγουστο η εταιρεία Bluewater Productions πρόκειται να κυκλοφορήσει ένα νέο βιβλίο κόμικ με τον τίτλο «Steve Jobs: Ο συν-ιδρυτής της Apple» το οποίο θα μπορείτε να αγοράσετε από το Amazon για 2,75 € ().

    Το βιβλίο θα εκτείνεται σε 32 σελίδες και θα αφηγείται με λεπτομέρειες την «μυθική διαδρομή του Steve Jobs προς την κορυφή και τη συνεχή του μάχη προκειμένου να παραμείνει εκεί».

    Η ίδια εταιρεία έχει στο παρελθόν κυκλοφορήσει ένα αντίστοιχο βιβλίο-κόμικ-βιογραφία για τον Mark Zuckerberg.

    Η βιογραφία του Steve Jobs από την Bluewater Productions δεν είναι η μόνη που έχει προγραμματιστεί για κυκλοφορία. Το «iSteve: Το βιβλίο του Jobs» έχει προγραμματιστεί για τις 6 Μαρτίου 2012 και θα είναι γραμμένο από τον Walter Isaacson, πρώην στέλεχος του περιοδικού Time και του CNN. Το βιβλίο διαφημίζεται σαν την «επίσημη βιογραφία» του Steve Jobs, γεγονός ιδιαίτερα περίεργο, καθώς ο ίδιος είναι γνωστός για τη συνεχή προσπάθεια που καταβάλει για να προστατέψει την ιδιωτική του ζωή.

    Ανυπομονούμε να δούμε το αποτέλεσμα!

     

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    15,400ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles