29.7 C
Athens
Τρίτη, 16 Ιουνίου, 2026
More

    Η Samsung παρουσιάζει το πρώτο 128GB Universal Flash Storage για smartphones

    Όλες οι τεχνολογικές εξελίξεις στο Google News!
    Ακολουθήστε το Digitallife.gr για νέα, gadgets και όλες τις εξελίξεις της ψηφιακής ζωής.
    Add as preferred source on Google

    Η Samsung μόλις ανακοίνωσε τη μαζική παραγωγή του πρώτου flash memory chip 128GB το οποίο βασίζεται στο νέο ταχύτερο Universal Flash Storage standard.

    samsung-128gb-ufs

    Είναι 2,7 φορές ταχύτερο στην ανάγνωση τυχαίων δεδομένων απ’ ό,τι το flash memory που θα βρείτε στα περισσότερα high-end smartphones σήμερα, με τις ταχύτητές του να φτάνουν σε “SSD επίπεδα” όπως σημειώνει η εταιρεία. Και όλα αυτά χρησιμοποιώντας 50% λιγότερη ενέργεια.

    Οι Κορεάτες δεν έκαναν αναφορά σε ενδεχόμενους πελάτες για το νέο chip τους, που χρησιμοποιεί το πρότυπο UFS 2.0, και θα είναι, επίσης, διαθέσιμο σε χωρητικότητες 32 και 64GB. Δε θα αποτελούσε, ωστόσο, έκπληξη αν το δούμε σε κάποιο από τα επόμενα high-end smartphones της Samsung -γιατί όχι στο Galaxy S6 ή το Galaxy S6 Edge που θα κάνουν πρεμιέρα σύντομα- όπως φυσικά και σε κορυφαία smartphones άλλων κατασκευαστών.

    Related Articles

    2 ΣΧΟΛΙΑ

    τα σχόλια είναι κλειδωμένα.

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    15,400ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles