30.3 C
Athens
Σάββατο, 29 Ιουνίου, 2024
More

    Warhammer 40,000: Space Marine 2: Αίμα και… δράση στο νέο gameplay trailer

    Το Warhammer 40,000: Space Marine 2 μόλις απέκτησε ένα ολοκαίνουργιο gameplay trailer, το οποίο οι fans θα βρουν εξαιρετικά ενδιαφέρον. Το επερχόμενο shooter τρίτου προσώπου, που ανακοινώθηκε για πρώτη φορά το 2021, αναμένεται να φτάσει μέσα στο έτος, μετά από αρκετές καθυστερήσεις.

    Απομένουν περίπου δύο μήνες μέχρι την κυκλοφορία του παιχνιδιού. Για το λόγο αυτό, η Focus Entertainment και η Saber Interactive μπόρεσαν να προσφέρουν μια “χορταστική” ματιά στο επόμενο κεφάλαιο του franchise Warhammer 40,000.

    Στο gameplay trailer, διάρκειας 6 λεπτών, ο δημιουργικός διευθυντής Oliver Hollis-Leick αναφέρεται στην ιστορία πίσω από το Space Marine, στα multiplayer co-op modes και στα  progression systems. Το παιχνίδι λαμβάνει χώρα έναν αιώνα μετά τα γεγονότα του πρώτου παιχνιδιού και θα βάλει τους παίκτες στη θέση του υπολοχαγού Ultramarines Demetrian Titus – ενός γενετικά τροποποιημένου σούπερ στρατιώτη, ο οποίος έχει υποβιβαστεί και αναγκαστεί να αποδείξει την πίστη του.

    Το video προσφέρει άφθονο gameplay, γεμάτο δράση και σύμφωνα με τον Hollis-Leick, η ομάδα ανάπτυξης χρησιμοποίησε κάτι που ονομάζεται “swarm technology”, η οποία επιτρέπει εκατοντάδες εχθρούς στην οθόνη ταυτόχρονα. Μπορείτε να πάρετε επίσης μια γεύση από το melee finisher, το οποίο, όταν εκτελεστεί σωστά, θα αποκαθιστά το armor του παίκτη και τον κρατά στη μάχη για μεγαλύτερο χρονικό διάστημα.

    Δείτε το trailer του Warhammer 40,000: Space Marine 2

    Υπάρχει επίσης αρχηγείο που λειτουργεί ως κόμβος στον οποίο οι παίκτες μπορούν να επιστρέψουν μεταξύ των αποστολών. Εκεί, θα μπορείτε να αλληλοεπιδράσετε με το προσωπικό, να επιλέξετε την επόμενη αποστολή σας και επίσης να προσαρμόσετε τον εξοπλισμό σας.

    Ελένη Σαραντάκη
    Ελένη Σαραντάκη
    Η Ελένη Σαραντάκη είναι δημοσιογράφος και εκπαιδευτικός με πολυετή εμπειρία στο χώρο του τεχνολογικού και τουριστικού ρεπορτάζ. Έχει συνεργαστεί με ηλεκτρονικά και έντυπα μέσα ως αρθρογράφος, ενώ σήμερα είναι αρχισυντάκτρια του περιοδικού της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ξενοδόχων Greek Hotelier και editor στο τεχνολογικό site Digital Life.

    Related Articles

    ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

    εισάγετε το σχόλιό σας!
    παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

    Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles