29 C
Athens
Τρίτη, 2 Ιουλίου, 2024
More

    “Βουτιά” στο οικοσύστημα της Huawei! Απογείωσε την καθημερινότητα σου συνδυάζοντας το Pura 70, το smartwatch FIT 3 και τα ακουστικά FreeClip

    Το νέο Pura 70 Pro της HUAWEI αποτελεί μια «ναυαρχίδα» υψηλών προδιαγραφών, που οδηγεί την εμπειρία του χρήστη σε πρωτοφανή επίπεδα, ειδικά αν λάβουμε υπόψη τις απεριόριστες δυνατότητες στο κομμάτι της φωτογραφίας. Ο λιτός αλλά premium σχεδιασμός του, η μεγάλη μπαταρία, η εξαιρετική του αντοχή στα δύσκολα, οι δυνατότητες γρήγορης φόρτισης και φυσικά το εντυπωσιακό camera setup, το έχουν καταστήσει εξορισμού μια συσκευή «μεγατόνων» που δε χρειάζεται προσπάθεια για να αποδείξει την αξία της. Ωστόσο, όπως είναι και λογικό, το Pura 70 Pro ξεδιπλώνει το μέγιστο των δυνατοτήτων του, όταν συνδυαστεί με τα μοναδικά gadgets του οικοσυστήματος της Huawei. Η εμπειρία ανεβαίνει level αν κάποιος παντρέψει τη νέα συσκευή με ένα smartwatch, όπως το HUAWEI FIT 3, και φυσικά τα ασυναγώνιστα FreeClip που πλέον αποτελούν την απόλυτη τάση στην κατηγορία των ασύρματων ακουστικών.

    Όταν το Pura 70 Pro συναντά το FIT 3

    Το Pura 70 Pro αποτελεί από μόνο του ένα fashion item που «απογειώνει» το στιλ του χρήστη. Τι συμβαίνει όμως όταν συνδυαστεί με το αναβαθμισμένο σχεδιαστικά HUAWEI WATCH FIT 3; Εδώ πλέον μιλάμε για ένα «εκρηκτικό» συνδυασμό που αποπνέει υψηλή αισθητική, χωρίς φυσικά να υπολείπεται σε επιδόσεις!  Το τετράγωνο, υπέρκομψο, «έξυπνο» ρολόι του κινέζικου κολοσσού, μόλις συνδεθεί με μια high-end συσκευή όπως το Pura 70 Pro, μπορεί να αλλάξει την καθημερινότητα. Αυτόματα, ο χρήστης αποκτά ένα ξεχωριστό «βοηθό» που του επιτρέπει να παρακολουθεί ανά πάσα στιγμή την υγεία του, αλλά και να επιτύχει τους στόχους ευεξίας που θέτει.

    Focus στην ισορροπημένη διατροφή και την άσκηση

    Αυτό συμβαίνει χάρη στη βελτιωμένη εμπειρία της εφαρμογής StayFit, τα νέα TruSleepTM 4.0 και TruSeenTM 5.5 για ολιστική παρακολούθηση της υγείας ή του ύπνου και τα πέντε νέα αθλήματα, μεταξύ των οποίων και το δημοφιλές padel. Το HUAWEI WATCH FIT 3 διαθέτει μια εξαιρετικά ελαφριά οθόνη AMOLED 2.5D 1,82 ιντσών, με αναλογία οθόνης προς σώμα 77,4%, με αύξηση 10% στην επιφάνεια της οθόνης για μια διευρυμένη οπτική εμπειρία με μέγιστη φωτεινότητα 1500nits. Παράλληλα, προσαρμόζεται αυτόματα στο περιβάλλον του χρήστη, εξασφαλίζοντας βέλτιστη ορατότητα σε συνθήκες χαμηλού ή έντονου φωτισμού. Ο συνδυασμός Pura 70 Pro και FIT 3 έρχεται να εξυπηρετήσει με απλά βήματα το τρίπτυχο Φαγητό, Κίνηση και Διατήρηση Φόρμας, προκειμένου ο κάτοχός τους να μάθει να τρέφεται καλύτερα και να διαχειρίζεται το βάρος του, έχοντας έναν προσωπικό γυμναστή στον καρπό του. Ειδική αναφορά αξίζει στη λειτουργία «Έξυπνη πρόταση», η οποία έρχεται να σώσει την κατάσταση όταν οι στόχοι καθημερινής δραστηριότητας ή απώλειας λίπους δεν επιτυγχάνονται.

    Σε αυτή την περίπτωση το ρολόι θα προτείνει τύπους άσκησης και διάρκεια με βάση τις συνήθειες του χρήστη και τις καιρικές συνθήκες. Παράλληλα, το ρολόι διαθέτει σημαντικές αναβαθμίσεις, όπως την upgraded λειτουργία TruSleep 4.0 που εστιάζει στη φύση του ύπνου με μεγαλύτερη ακρίβεια, εξετάζοντας τη διάρκεια, τη φύση του ύπνου και την ποιότητα της αναπνοής. Η νέα λειτουργία Sleep Breathing Awareness βοηθά τους χρήστες να κοιμούνται πιο ήρεμα, καταγράφοντας υπνάκους και ύπνο, καθώς και περιπτώσεις υπνικής άπνοιας. Επιπλέον, ο αλγόριθμος TruSeen™ 5.5 βελτιώνει την ακρίβεια παρακολούθησης του καρδιακού παλμού και των επιπέδων οξυγόνου στο αίμα, παρέχοντας πιο ακριβή readings από τον οργανισμό. Σημειώνεται ότι η εφαρμογή HUAWEI Health προσφέρει πάνω από 660 μαθήματα προπόνησης. Αν πάλι ανήκετε στην κατηγορία των tech lovers που προτιμούν την άσκηση σε εξωτερικούς χώρους με τη συνοδεία της αγαπημένης τους μουσικής, ιδανικό «ταίρι» για το νέο σας Pura 70 Pro είναι τα καινοτόμα ακουστικά της HUAWEI FreeClip.

    HUAWEI FreeClip: Ένα ακόμη λιθαράκι στην… τελειότητα

    Τα HUAWEI FreeClip είναι high tech ακουστικά, που κερδίζουν αρκετά εύκολα τις εντυπώσεις, αφού έρχονται με καινοτόμο C-bridge σχεδιασμό, open-ear τεχνολογία ήχου με Smart Wear Detection και μια μπαταρία που αντέχει πολύ. Πρόκειται για το πρώτο open-ear audio wearable, το οποίο δεν προχωράει στο διαχωρισμό ανάμεσα σε αριστερό και δεξί earbud (Smart Wear Detection), όπως συμβαίνει στην πλειονότητα των προϊόντων της κατηγορίας. Τα clips ουσιαστικά κάθε φορά «γνωρίζουν» και «αντιλαμβάνονται» το πως να προσαρμοστούν κατάλληλα, αλλά και σε ποια θέση βρίσκονται.

    Παράλληλα, αποτελούν μια fashion επιλογή, που κάνει το μέσο χρήστη να νιώθει ασφαλής, καθώς εγγυώνται υψηλού επιπέδου εμπειρία ακρόασης, επιτρέποντάς του να παραμένει συντονισμένος με τον κόσμο γύρω του. Είναι ένα αξεσουάρ που μπορεί να «μεταμορφώσει» τις ώρες της άσκησης σε πραγματική διασκέδαση, καθώς ο χρήστης μπορεί να ακούει μουσική, αξιοποιώντας τις λίστες στο κινητό του, να απαντά σε κλήσεις και ταυτόχρονα να παρακολουθεί την πρόοδό του από το FIT 3 που φορά στον καρπό του.

    Ελένη Σαραντάκη
    Ελένη Σαραντάκη
    Η Ελένη Σαραντάκη είναι δημοσιογράφος και εκπαιδευτικός με πολυετή εμπειρία στο χώρο του τεχνολογικού και τουριστικού ρεπορτάζ. Έχει συνεργαστεί με ηλεκτρονικά και έντυπα μέσα ως αρθρογράφος, ενώ σήμερα είναι αρχισυντάκτρια του περιοδικού της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ξενοδόχων Greek Hotelier και editor στο τεχνολογικό site Digital Life.

    Related Articles

    ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

    εισάγετε το σχόλιό σας!
    παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

    Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles