16 C
Athens
Τρίτη, 22 Απριλίου, 2025
More

    Vodafone: Στέκεται κοντά σε όλους τους συνδρομητές της στη Λέσβο

    Η Vodafone στηρίζει έμπρακτα όλους τους συνδρομητές της, που ζουν στην πληγείσα από το σεισμό Λέσβο, στις αυξημένες τους ανάγκες για περισσότερη επικοινωνία αυτές τις μέρες.

    Vodafone

    Όλοι οι συνδρομητές της Vodafone, συμβολαίου κινητής και καρτοκινητής, που ζουν στη Λέσβο, θα έχουν στην διάθεση τους για χρήση, έως την επόμενη Τρίτη 20 Ιουνίου, επιπλέον:

    • 1000 λεπτά ομιλίας προς όλους
    • 300 SMS προς όλους  και
    • 300 ΜΒ 

    Παράλληλα, όλοι οι συνδρομητές σταθερής τηλεφωνίας θα έχουν στη διάθεση τους 600 λεπτά ομιλίας προς κινητά, για το ίδιο διάστημα.

    Επιπλέον, η Vodafone διακόπτει τη διαδικασία φραγής εισερχομένων και  εξερχομένων κλήσεων σε όλες τις συνδέσεις συμβολαίου κινητής και σταθερής για τους κατοίκους του νησιού, για έναν ολόκληρο μήνα.

    Περισσότερες πληροφορίες για τους πελάτες της Vodafone είναι διαθέσιμες στην ιστοσελίδα vodafone.gr.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    15,200ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles