29.7 C
Athens
Δευτέρα, 1 Ιουλίου, 2024
More

    Tomb Raider: Πρεμιέρα τον Οκτώβριο στο Netflix (trailer)

    Το Netflix ετοιμάζει μια νέα animated σειρά, βασισμένη στα γνωστά video games Tomb Raider, ακολουθώντας τα βήματα του Prime Video με το Fallout και του HBO με το The Last of Us. Η τελευταία ανακοίνωση που έκανε η υπηρεσία streaming για την εμβληματική ηρωίδα περιλαμβάνει την ημερομηνία κυκλοφορίας και ένα trailer, για να πάρουμε μια πρώτη γεύση για τις νέες περιπέτειές της. Σύμφωνα με τα όσα έγιναν γνωστά, το The Legend of Lara Croft θα κάνει την πρεμιέρα του στις 10 Οκτωβρίου 2024.

    Η Hayley Atwell, γνωστή για τον ρόλο της ως Agent Peggy Carter στο Marvel Cinematic Universe, θα δώσει τη φωνή της στη Lara Croft στο animation του Netflix. Άλλες φωνές που θα ακούσουμε είναι αυτές των Earl Baylon ως Jonah Maiava και Allen Maldonado ως Zip. Αυτή θα είναι η πρώτη φορά που ο Zip θα συμμετάσχει σε ένα νέο project από την εποχή της κυκλοφορίας του Underworld το 2008.

    Δείτε, στη συνέχεια, το trailer της σειράς Tomb Raider:

    Η επίσημη περιγραφή του Netflix για το The Legend of Lara Croft αναφέρει:

    “Η animated σειρά The Legend of Lara Croft συνεχίζει τα γεγονότα της άκρως επιτυχημένης τριλογίας video games Survivor (Tomb Raider; Rise of the Tomb Raider; Shadow of the Tomb Raider) και θα καταγράψει το επόμενο κεφάλαιο της εμβληματικής περιπέτειας της ηρωίδας. Περισσότερα από 25 χρόνια μετά την πρώτη της εμφάνιση, η Lara Croft (με τη φωνή της Hayley Atwell) συνεχίζει να εξερευνά αρχαία μυστήρια και να ανακαλύπτει χαμένες αλήθειες σε μαγευτικούς και επικίνδυνους προορισμούς.”

     

     

    Ελένη Σαραντάκη
    Ελένη Σαραντάκη
    Η Ελένη Σαραντάκη είναι δημοσιογράφος και εκπαιδευτικός με πολυετή εμπειρία στο χώρο του τεχνολογικού και τουριστικού ρεπορτάζ. Έχει συνεργαστεί με ηλεκτρονικά και έντυπα μέσα ως αρθρογράφος, ενώ σήμερα είναι αρχισυντάκτρια του περιοδικού της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ξενοδόχων Greek Hotelier και editor στο τεχνολογικό site Digital Life.

    Related Articles

    ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

    εισάγετε το σχόλιό σας!
    παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

    Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles