33.8 C
Athens
Πέμπτη, 27 Ιουνίου, 2024
More

    The Penguin: Νέο trailer για το spinoff του Batman με τον Colin Farrell

    Ο Σεπτέμβριος δεν είναι πολύ μακριά και το The Penguin, η spinoff τηλεοπτική σειρά του Max για το Batman, αποφάσισε να δώσει το “παρών”. Ένα νέο trailer για τη σειρά έρχεται να συμπληρώσει τα teasers που έχουμε δει μέχρι σήμερα, αποκαλύπτοντας ότι αυτή είναι μια ιστορία διαδοχής της μαφίας που διαδραματίζεται στη σκοτεινή Gotham City, όπως αυτή παρουσιάστηκε στην ταινία του Matt Reeves με πρωταγωνιστή τον Robert Pattinson το 2022.

    Ο πρωταγωνιστής του Batman, Colin Farrell, έχει τώρα ένα ολόκληρο καστ να εναντιώνεται στην προσπάθειά του να καλύψει το κενό εξουσίας μετά το θάνατο του αφεντικού Carmine “The Roman” Falcone. Πρόκειται για μια εξέχουσα φιγούρα της μαφίας της Gotham City από τα βιβλία Batman με τεράστια επιρροή. Ο Clancy Brown παίζει τον Salvatore Maroni, τον τύπο που έριξε οξύ στο πρόσωπο του Harvey Dent. Ο Michael Kelly παίζει τον Johnny Vitti, τον ανιψιό του Falcone και εκτελεστή που παρουσιάστηκε στο Batman: Year One και ο Michael Zegen παίζει τον Alberto Falcone, έναν σημαντικό παίκτη στο Batman: The Long Halloween. Τέλος, η Cristin Milioti υποδύεται μια γυναίκα που φαίνεται να είναι η μεγαλύτερη αντίπαλος του Oswald “Oz” Cobblepot για την εξουσία, τη Sophia “Gigante” Falcone, κόρη του The Roman.

    Θα δούμε ποιος θα βγει στην κορυφή – και αν ο Batman έχει κάτι να πει γι’ αυτό – όταν το The Penguin κάνει πρεμιέρα στo Max τον Σεπτέμβριο.

    Δείτε, στη συνέχεια, το trailer του The Penguin:

    Ελένη Σαραντάκη
    Ελένη Σαραντάκη
    Η Ελένη Σαραντάκη είναι δημοσιογράφος και εκπαιδευτικός με πολυετή εμπειρία στο χώρο του τεχνολογικού και τουριστικού ρεπορτάζ. Έχει συνεργαστεί με ηλεκτρονικά και έντυπα μέσα ως αρθρογράφος, ενώ σήμερα είναι αρχισυντάκτρια του περιοδικού της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ξενοδόχων Greek Hotelier και editor στο τεχνολογικό site Digital Life.

    Related Articles

    ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

    εισάγετε το σχόλιό σας!
    παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

    Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles