33.8 C
Athens
Πέμπτη, 27 Ιουνίου, 2024
More

    Τέρμα τα γκάζια! Κορυφαίος racing εξοπλισμός MOZA για gaming “μεγατόνων”

    Δεν έχει σημασία αν προτιμάτε το PC ή τις κονσόλες νέας γενιάς. Αν ανήκετε στην κατηγορία των «ορκισμένων» gamers, γνωρίζετε ότι τίποτα δε μπορεί να συγκριθεί με την εμπειρία που προσφέρει ένα racing simulation, που οδηγεί την αδρεναλίνη σε πρωτοφανή ύψη. Δε χρειάζεται να αναλύσουμε για ποιο λόγο ο σχετικός εξοπλισμός αποτελεί προαπαιτούμενο, καθώς είναι γνωστό ότι μια υψηλής ποιότητας τιμονιέρα ή το κατάλληλο σετ πεντάλ, όπως αυτά που βλέπουμε συχνά να λανσάρει η MOZA, μπορούν να «μεταμορφώσουν» κάθε απλό gamer σε… επαγγελματία οδηγό και να του επιτρέψουν να απογειώσει το gaming, ανεβάζοντας στροφές!

    MOZA R5 Bundle: Full εμπειρία σε ένα πακέτο

    Οι PC gamers που θέλουν να τα έχουν όλα υπό έλεγχο κατά τη διάρκεια των αγώνων, θα εκτιμήσουν ιδιαίτερα το MOZA R5 Bundle. Πρόκειται για ένα πλήρες πακέτο από τη MOZA Racing, που περιλαμβάνει ένα μοτέρ MOZA DD R5 (Direct Drive 5,5Nm, ανάλυση στα 15-bit), ένα τιμόνι ES 11 ιντσών με μηχανισμό Quick Release και δερμάτινη χειροποίητη επένδυση, ένα σετ πεντάλ MOZA SR-P Lite και έναν σφιγκτήρα R5, που καθιστά την εγκατάσταση… παιχνιδάκι.

    Μεγάλο πλεονέκτημα του bundle αποτελεί η δυνατότητα που δίνει στο χρήστη να προσαρμόσει το «racing setup» στο δικό του στιλ, χάρη στα 22 προγραμματιζόμενα πλήκτρα, ρύθμιση ύψους, χαρτογράφηση πεντάλ, App Cloud Control κ.ά. Σημειώνεται ότι το MOZA Pit House software επιτρέπει ρυθμίσεις ακριβείας, προκειμένου να “ξετυλιχθούν” στο έπακρο όλες οι δυνατότητες της τιμονιέρας. Το προϊόν είναι προσεγμένο στο μέγιστο βαθμό, καθώς στόχος είναι να αναπαραχθεί στην εντέλεια η ιδανική εμπειρία οδήγησης, ποντάροντας στον ρεαλισμό και στην υπέρμετρα υψηλή ποιότητα κατασκευής.

    Τέρμα τα… γκάζια με Xbox R3 Racing Bundle

    Αν τώρα ανήκετε στην κατηγορία αυτών που θέλουν να μοιράζουν το χρόνο τους ανάμεσα σε Xbox και PC, υπάρχει και για σας το κατάλληλο πακέτο. To αδειοδοτημένο Xbox R3 Racing Bundle της MOZA, που είναι συμβατό με κορυφαίους τίτλους όπως τα Forza Horizon και το F1, περιλαμβάνει όλα όσα χρειάζεστε για να ζήσετε συναρπαστικές στιγμές. Το πακέτο περιλαμβάνει Πεντάλ Moza SR-P Lite, Τιμόνι Moza ES, Βραχίονα στήριξης και συνδυάζει την απόδοση της κονσόλας με την τεχνολογία Direct Drive της MOZA. Σημειώνεται ότι διαθέτει ισχυρή βάση DD 3,9 Nm και κατασκευή αλουμινίου ποιότητας αεροσκάφους.

    MOZA TSW Truck Wheel: Η απαράμιλλη εμπειρία προσομοίωσης φορτηγού

    Τώρα, αν ονειρεύεστε να πιάσετε στα χέρια σας το πρώτο τιμόνι στον κόσμο, φτιαγμένο αποκλειστικά για simulators φορτηγών, η επιλογή του MOZA TSW Truck Wheel είναι… μονόδρομος. Διαθέτει σχεδιασμό τεσσάρων ακτίνων, διάμετρο 400mm που συναντάμε στα πραγματικά τιμόνια φορτηγών, ξεχωριστό design και συνδυάζει μια σύγχρονη αλλά κλασική εμφάνιση. Το τιμόνι φορτηγού MOZA TSW, τυλιγμένο με δέρμα μικροϊνών ραμμένο στο χέρι, συνδυάζει άνεση και εξαιρετική πρόσφυση. Το πλαίσιο από αλουμίνιο αεροδιαστημικής ποιότητας προσφέρει μακροχρόνια αντοχή. Εξοπλισμένο με προσαρμόσιμα κουμπιά RGB και LED φωτισμό, επιτρέπει εκτεταμένη εξατομίκευση. Είναι συμβατό με όλες τις βάσεις MOZA και με συστήματα τρίτων μέσω γενικού προσαρμογέα, εξασφαλίζοντας ευκολία στην εγκατάσταση. Κατασκευασμένο από χάλυβα υψηλής αντοχής και με ευέλικτες επιλογές ρύθμισης, το τιμόνι MOZA TSW είναι η ιδανική επιλογή για τους λάτρεις των προσομοιωτών που επιζητούν βάθος, λειτουργικότητα και καθηλωτική εμπειρία οδήγησης.

    Επίσημος διανομέας των προϊόντων της MOZA είναι η AMY A.E.

    Ελένη Σαραντάκη
    Ελένη Σαραντάκη
    Η Ελένη Σαραντάκη είναι δημοσιογράφος και εκπαιδευτικός με πολυετή εμπειρία στο χώρο του τεχνολογικού και τουριστικού ρεπορτάζ. Έχει συνεργαστεί με ηλεκτρονικά και έντυπα μέσα ως αρθρογράφος, ενώ σήμερα είναι αρχισυντάκτρια του περιοδικού της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ξενοδόχων Greek Hotelier και editor στο τεχνολογικό site Digital Life.

    Related Articles

    ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

    εισάγετε το σχόλιό σας!
    παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

    Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles