16 C
Athens
Κυριακή, 20 Απριλίου, 2025
More

    TECNO MWC 2025: Στις 4 Μαρτίου η παρουσίαση της νέας σειράς CAMON 40

    Η TECNO αναμένεται να κάνει αισθητή την παρουσία της στο MWC 2025 με την ανακοίνωση των πιο πρόσφατων AI-powered προϊόντων της. Ανάμεσά τους ξεχωρίζουν η σειρά CAMON 40 και το MEGABOOK S14 AI laptop, η παρουσίαση των οποίων θα γίνει στις 4 Μαρτίου στην εκδήλωση “TECNO AI Ecosystem Product Launch”, όπου η εταιρεία θα αποκαλύψει το όραμά της για την τεχνητή νοημοσύνη στις καθημερινές συσκευές.

    CAMON 40 Series: Φωτογραφία με AI

    Η νέα σειρά CAMON 40 συνεχίζει τη δέσμευση της TECNO στην AI φωτογραφία. Προσφέρει άμεση λήψη χωρίς καθυστέρηση και εξελιγμένες δυνατότητες επεξεργασίας εικόνας. Για τους λάτρεις της φωτογραφίας, διαθέτει ειδικό πλήκτρο λήψης, που επιτρέπει στιγμιαίες φωτογραφίες με ένα μόνο άγγιγμα. Στην καρδιά της συσκευής βρίσκεται ο MediaTek Ultimate επεξεργαστής, ο οποίος αξιοποιεί τις δυνατότητες AI για βελτιωμένη επεξεργασία αποχρώσεων δέρματος και δημιουργία φωτογραφιών μέσω AI. Επιπλέον, το CAMON 40 Series εισάγει έξυπνες λειτουργίες αναζήτησης, κλήσεων και περιεχομένου AI, καθιστώντας το ένα ισχυρό εργαλείο για κάθε χρήστη.

    MEGABOOK S14: Ο ελαφρύτερος AI φορητός υπολογιστής 14 ιντσών OLED

    Η TECNO επεκτείνει τη γκάμα προϊόντων της παρουσιάζοντας το MEGABOOK S14, έναν υπερ-ελαφρύ AI-powered φορητό υπολογιστή που απευθύνεται σε επαγγελματίες εν κινήσει. Με οθόνη OLED 14 ιντσών, το MEGABOOK S14 είναι ο ελαφρύτερος στην κατηγορία του και προσφέρει εργαλεία τεχνητής νοημοσύνης που βελτιώνουν τη ροή εργασίας και την δημιουργικότητα. Με αυτές τις καινοτομίες, η TECNO αποδεικνύει τη δέσμευσή της στη διευκόλυνση της ενσωμάτωσης AI στις καθημερινές συσκευές, προσφέροντας τεχνολογία αιχμής στους χρήστες της.

    Ελένη Σαραντάκη
    Ελένη Σαραντάκη
    Η Ελένη Σαραντάκη είναι δημοσιογράφος και εκπαιδευτικός με πολυετή εμπειρία στο χώρο του τεχνολογικού και τουριστικού ρεπορτάζ. Έχει συνεργαστεί με ηλεκτρονικά και έντυπα μέσα ως αρθρογράφος, ενώ σήμερα είναι αρχισυντάκτρια του περιοδικού της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ξενοδόχων Greek Hotelier και editor στο τεχνολογικό site Digital Life.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    15,200ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles