30.3 C
Athens
Σάββατο, 29 Ιουνίου, 2024
More

    Stray: Το δημοφιλές video game έρχεται στο Nintendo Switch

    Το δημοφιλές παιχνίδι με πρωταγωνίστρια μια γάτα, το Stray, έρχεται στο Nintendo Switch, αρκετό καιρό μετά τις εκδόσεις του για Xbox, PlayStation ή PC. Η ανακοίνωση του Stray για το Switch έγινε στο Nintendo Direct της 18ης Ιουνίου, το οποίο ευχαρίστησε τους fans με συναρπαστικές νέες αποκαλύψεις παιχνιδιών όπως το The Legend of Zelda: Echoes of Wisdom, το Mario and Luigi: Brothership, και μια πολυαναμενόμενη ματιά στο Metroid Prime 4: Beyond μετά από χρόνια σιωπής.

    Το Stray επιτρέπει στους παίκτες να παίξουν ως μια μοναχική γάτα που περιπλανιέται σε μια δυστοπική, κυβερνοπάνκ πόλη, κατοικημένη από ανθρωπόμορφα ρομπότ. Το παιχνίδι έκανε “πάταγο” όταν κυκλοφόρησε αρχικά ως αποκλειστικότητα για το PlayStation το 2022 και προτάθηκε για το βραβείο του Παιχνιδιού της Χρονιάς στα The Game Awards, δίπλα σε παιχνίδια όπως το Elden Ring, God of War: Ragnarok, A Plague Tale: Requiem, Xenoblade Chronicles 3, και Horizon Forbidden West. Το Stray κυκλοφόρησε για κονσόλες Xbox τον Αύγουστο του 2023.

    Κατά τη διάρκεια του Nintendo Direct, το Stray απέκτησε κι ένα trailer διάρκειας 30 δευτερολέπτων που ανακοίνωσε την επερχόμενη άφιξή του στο Nintendo Switch κατά την εορταστική περίοδο του 2024. Ενώ το παιχνίδι είναι οπτικά εντυπωσιακό στο PlayStation, Xbox, και PC, η έκδοση του Stray για το Switch φαίνεται να έχει υποστεί κάποιες υποβαθμίσεις στα γραφικά.

    Ελένη Σαραντάκη
    Ελένη Σαραντάκη
    Η Ελένη Σαραντάκη είναι δημοσιογράφος και εκπαιδευτικός με πολυετή εμπειρία στο χώρο του τεχνολογικού και τουριστικού ρεπορτάζ. Έχει συνεργαστεί με ηλεκτρονικά και έντυπα μέσα ως αρθρογράφος, ενώ σήμερα είναι αρχισυντάκτρια του περιοδικού της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ξενοδόχων Greek Hotelier και editor στο τεχνολογικό site Digital Life.

    Related Articles

    ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

    εισάγετε το σχόλιό σας!
    παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

    Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles