34.9 C
Athens
Δευτέρα, 1 Ιουλίου, 2024
More

    Snatchback: Οι πρωταγωνιστές του Prison Break επιστρέφουν σε νέα σειρά

    Οι πρωταγωνιστές του “Prison Break” επανέρχονται στη δράση — και δεν είναι πλέον πίσω από τα κάγκελα.

    Ο Wentworth Miller και ο Dominic Purcell, που πρωταγωνίστησαν μαζί στο επιτυχημένο δράμα του Fox, θα επανενωθούν για να παίξουν στο Snatchback, ένα δράμα ομήρων που αναπτύσσεται από την Universal Television, σύμφωνα με την Variety.

    “Εμπνευσμένο από τη ζωή ενός πραγματικού μυστικού πράκτορα πληροφοριών που είναι ακόμα ενεργός στον τομέα σήμερα,” το Snatchback “ακολουθεί μια εξαιρετικά εξειδικευμένη ομάδα επιχειρησιακών ιδιωτικών συμβολαίων που ανακτούν ομήρους σε όλο τον κόσμο από μερικές από τις πιο εξωτικές, αλλά και εξίσου επικίνδυνες τοποθεσίες στον πλανήτη,” σύμφωνα με την επίσημη σύνοψη.

    Ο Scott Rosenberg (The Shield, Chuck) θα είναι σεναριογράφος και εκτελεστικός παραγωγός. Δεν έχει ανακοινωθεί ακόμα κανένα δίκτυο. Σημειώνεται ότι οι Miller και Purcell έπαιξαν τους αδελφούς Michael Scofield και Lincoln Burrows στο Prison Break του Fox, που προβλήθηκε από το 2005 έως το 2009. Επέστρεψε για μια σεζόν αναβίωσης, με τίτλο Prison Break: Resurrection, το 2017. Οι δύο ηθοποιοί ήταν επίσης μέρος του Arrowverse του The CW, με τον Miller να παίζει τον κακό του The Flash Captain Cold και τον Purcell να παίζει τον Mick Rory στο Legends of Tomorrow.

    Ελένη Σαραντάκη
    Ελένη Σαραντάκη
    Η Ελένη Σαραντάκη είναι δημοσιογράφος και εκπαιδευτικός με πολυετή εμπειρία στο χώρο του τεχνολογικού και τουριστικού ρεπορτάζ. Έχει συνεργαστεί με ηλεκτρονικά και έντυπα μέσα ως αρθρογράφος, ενώ σήμερα είναι αρχισυντάκτρια του περιοδικού της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ξενοδόχων Greek Hotelier και editor στο τεχνολογικό site Digital Life.

    Related Articles

    ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

    εισάγετε το σχόλιό σας!
    παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

    Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles