30.3 C
Athens
Σάββατο, 29 Ιουνίου, 2024
More

    Red One: Dwayne Johnson και Chris Evans σώζουν τα… Χριστούγεννα (trailer)

    Η Amazon MGM Studios έδωσε στη δημοσιότητα ένα νέο trailer για την επερχόμενη περιπέτεια δράσης “Red One”, με πρωταγωνιστές τους Dwayne Johnson, Chris Evans και JK Simmons ως Saint Nick.

    Σύμφωνα με την επίσημη σύνοψη «μετά την απαγωγή του Άγιου Βασίλη (Simmons) – Κωδική ονομασία: “Red One” – ο επικεφαλής ασφαλείας του Βόρειου Πόλου (Johnson) πρέπει να συνεργαστεί με τον πιο διαβόητο κυνηγό επικηρυγμένων στον κόσμο (Evans) σε μια παγκόσμια αποστολή γεμάτη δράση για να σώσει τα Χριστούγεννα».

    Στο video, ο Johnson παίρνει ένα συνηθισμένο αυτοκίνητο Hot Wheels από ένα κατάστημα παιχνιδιών και το μετατρέπει σε μια πλήρους μεγέθους Chevy Corvette χρησιμοποιώντας κάποια διαστημική χριστουγεννιάτικη τεχνολογία.

    Δείτε, στη συνέχεια, το trailer:

    Σημειώνεται ότι η ταινία “Red One” είναι μια επερχόμενη χριστουγεννιάτικη κωμωδία δράσης και περιπέτειας σε σκηνοθεσία του Jake Kasdan και σενάριο του Chris Morgan. Εκτός από τους Dwayne Johnson ως Callum Drift και Chris Evans ως Jack O’Malley, διαθέτει επίσης ένα εντυπωσιακό καστ, που περιλαμβάνει τους Lucy Liu, Kiernan Shipka, Kristofer Hivju, Nick Kroll, Mary Elizabeth Ellis, Wesley Kimmel και J.K. Simmons, με τον Simmons να υποδύεται τον Άγιο Βασίλη.

    Τα γυρίσματα ξεκίνησαν τον Οκτώβριο του 2022 και ολοκληρώθηκαν τον Φεβρουάριο του 2023. Η ταινία περιγράφεται ως μια περιπέτεια δράσης και κωμωδία που εξερευνά ένα νέο σύμπαν μέσα στο χριστουγεννιάτικο είδος. Ο Dwayne Johnson έχει δηλώσει ότι η ταινία είναι ένας συνδυασμός των “Jumanji”, “Miracle on 34th Street”, “Hobbs & Shaw”, και “It’s a Wonderful Life”.

    Αναμένεται να κυκλοφορήσει στους κινηματογράφους στις 15 Νοεμβρίου 2024, πριν μεταδοθεί στην πλατφόρμα Prime Video για την χριστουγεννιάτικη σεζόν του 2024​.

    Ελένη Σαραντάκη
    Ελένη Σαραντάκη
    Η Ελένη Σαραντάκη είναι δημοσιογράφος και εκπαιδευτικός με πολυετή εμπειρία στο χώρο του τεχνολογικού και τουριστικού ρεπορτάζ. Έχει συνεργαστεί με ηλεκτρονικά και έντυπα μέσα ως αρθρογράφος, ενώ σήμερα είναι αρχισυντάκτρια του περιοδικού της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ξενοδόχων Greek Hotelier και editor στο τεχνολογικό site Digital Life.

    Related Articles

    ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

    εισάγετε το σχόλιό σας!
    παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

    Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles