22.5 C
Athens
Παρασκευή, 5 Ιουλίου, 2024
More

    Πρώτο trailer για το Hellboy: The Crooked Man

    Διάφοροι Hellboy έρχονται και φεύγουν, αλλά πάντα θα υπάρχουν πράγματα που προκαλούν φόβο τη νύχτα. Ποιος θα μπορούσε να τα αντιμετωπίσει καλύτερα από τον αγαπημένο κόκκινο υπερήρωα;

    Μέσα στο 2024, ο ηθοποιός Jack Kesy (12 Strong) θα είναι ο τρίτος που θα παίξει τον Hellboy του Mike Mignola στη μεγάλη οθόνη, και μπορείτε να τον δείτε σε δράση στο πρώτο trailer του The Crooked Man. Το trailer ξεκινά με σκηνές από τα δέντρα, τους βράχους και τους λόφους των Απαλαχίων. Αλλά γρήγορα γίνεται σαφές ότι κάτι είναι πολύ λάθος εκεί. “Μυρίζει θάνατο,” δηλώνει ο Hellboy του Kesy. Καθώς προχωρά το video, βλέπουμε μια γυναίκα να αιωρείται που έχει δαγκωθεί από ένα φίδι, σμήνη από έντομα και άλλες τρομακτικές εικόνες.

    Βασισμένο στη μίνι σειρά κόμικ με το ίδιο όνομα από τον Mignola και τον καλλιτέχνη Richard Corben, το Hellboy: The Crooked Man διαδραματίζεται στη δεκαετία του 1950 και συμπρωταγωνιστεί η Adeline Rudolph (Resident Evil) ως μια νεαρή πράκτορας του BPRD (Γραφείο Παραφυσικής Έρευνας και Άμυνας) που συνεργάζεται με τον Hellboy για να προστατέψουν τους κατοίκους των Απαλαχίων από τον ανατριχιαστικό Crooked Man, ο οποίος συλλέγει ψυχές για τον διάβολο.

    Δείτε, στη συνέχεια, το trailer:

    To Hellboy: The Crooked Man θα κάνει πρεμιέρα τον Σεπτέμβριο του 2024 στις κινηματογραφικές αίθουσες.

    Ελένη Σαραντάκη
    Ελένη Σαραντάκη
    Η Ελένη Σαραντάκη είναι δημοσιογράφος και εκπαιδευτικός με πολυετή εμπειρία στο χώρο του τεχνολογικού και τουριστικού ρεπορτάζ. Έχει συνεργαστεί με ηλεκτρονικά και έντυπα μέσα ως αρθρογράφος, ενώ σήμερα είναι αρχισυντάκτρια του περιοδικού της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ξενοδόχων Greek Hotelier και editor στο τεχνολογικό site Digital Life.

    Related Articles

    ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

    εισάγετε το σχόλιό σας!
    παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

    Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles