35.1 C
Athens
Τρίτη, 2 Ιουλίου, 2024
More

    Πρώτο gameplay trailer για το Assassin’s Creed Shadows

    Στο πλαίσιο του Xbox Games Showcase, η Microsoft παρουσίασε ένα νέο trailer για το Assassin’s Creed Shadows της Ubisoft, το οποίο φαίνεται πραγματικά απίστευτο. Το εν λόγω video επικεντρώθηκε στους δύο πρωταγωνιστές και στους πολύ διαφορετικούς τρόπους με τους οποίους αλληλεπιδρούν με τον κόσμο.

    Το clip άνοιξε με τη Naoe, η οποία τρέχει κατά μήκος των στεγών, πηδάει μεταξύ των κτιρίων με γάντζους και εξουδετερώνει εχθρούς με στυλ stealth. Στη συνέχεια, μεταβαίνει στον Yasuke, τον ιστορικό σαμουράι, δείχνοντάς μας την πιο άμεση προσέγγισή του στη μάχη με σκληρές και έντονες αναμετρήσεις. Οι δύο χαρακτήρες συμπληρώνουν ο ένας τον άλλο, και το trailer ολοκληρώθηκε δείχνοντάς μας γρήγορες διαδοχές των κινήσεών τους σε αντίθεση μεταξύ τους. Ο γυναικείος χαρακτήρας του παιχνιδιού εμφανίζεται να χειρίζεται ninjato, λεπίδα καρπού και kusarigama. Ο σαμουράι ομόλογός της είναι ένας βαριά εξοπλισμένος φίλος με ένα βαρύ katana.

    Δείτε το video του Assassin’s Creed Shadows:

    Σημειώνεται ότι το παιχνίδι αρχικά αποκαλύφθηκε με τον προσωρινό τίτλο Red. Το Assassin’s Creed Shadows παραμένει πιστό στον ανοιχτό κόσμο των προηγούμενων παιχνιδιών της σειράς και θα κυκλοφορήσει στις 15 Νοεμβρίου για κονσόλες και PC. Το Shadows θα είναι το πρώτο Assassin’s Creed που θα είναι πλήρως συμβατό με την τρέχουσα γενιά κονσολών, κάτι που υποδηλώνει έντονα ότι δεν θα κυκλοφορήσει στα Xbox One και PlayStation 4. Η Ubisoft στοχεύει το νέο Assassin’s Creed να διαθέτει έναν πιο δυναμικό κόσμο που εξελίσσεται και αντιδρά στον παίκτη καθώς ταξιδεύει μέσα από αυτόν, συμπεριλαμβανομένης της φθοράς και του φορτίου των αντικειμένων του χαρακτήρα.

    Ελένη Σαραντάκη
    Ελένη Σαραντάκη
    Η Ελένη Σαραντάκη είναι δημοσιογράφος και εκπαιδευτικός με πολυετή εμπειρία στο χώρο του τεχνολογικού και τουριστικού ρεπορτάζ. Έχει συνεργαστεί με ηλεκτρονικά και έντυπα μέσα ως αρθρογράφος, ενώ σήμερα είναι αρχισυντάκτρια του περιοδικού της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ξενοδόχων Greek Hotelier και editor στο τεχνολογικό site Digital Life.

    Related Articles

    ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

    εισάγετε το σχόλιό σας!
    παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

    Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles