27.6 C
Athens
Σάββατο, 29 Ιουνίου, 2024
More

    Πρώτη ματιά στο Mario and Luigi: Brothership

    Η Nintendo ξεκίνησε το τελευταίο Direct με μια μεγάλη έκπληξη. Η γνωστή εταιρεία video games αναβιώνει τη σειρά RPG Mario and Luigi με το πρώτο νέο παιχνίδι σχεδόν εννέα χρόνια μετά. Ο επερχόμενος τίτλος ονομάζεται Mario and Luigi: Brothership και σίγουρα ξεσήκωσε κύματα ενθουσιασμού στους fans.

    Το trailer που δημοσιεύτηκε τις τελευταίες ώρες δείχνει τον Mario και τον Luigi να συνεργάζονται προκειμένου να εξερευνήσουν νησιά, να ξεπεράσουν εμπόδια και να εξοντώσουν εχθρούς. Στο πλαίσιο της νέας τους περιπέτειας θα μπορούν να χρησιμοποιούν τις “εξελιγμένες κινήσεις των αδερφών” για να νικήσουν κακούς, και όπως και στις προηγούμενες εκδόσεις, φαίνεται ότι οι παίκτες θα ελέγχουν και τα δύο αδέρφια ταυτόχρονα. Όλα φαίνονται εξαιρετικά χαριτωμένα. Το Mario and Luigi: Brothership έρχεται στο Nintendo Switch στις 7 Νοεμβρίου.

    Η τελευταία είσοδος στη σειρά κυκλοφόρησε το 2015 με το Mario & Luigi: Paper Jam στο 3DS, ένα παιχνίδι που επίσης εμπνεύστηκε από το Paper Mario. Το Mario and Luigi: Brothership είναι το πρώτο παιχνίδι της σειράς που δημιουργήθηκε για το Switch, αν και το Superstar Saga είναι διαθέσιμο μέσω του Switch Online + Expansion Pack. Δεν είναι σαφές ποιο στούντιο αναπτύσσει το τελευταίο παιχνίδι — η Nintendo κρατάει κρυφές τις λεπτομέρειες για τα παιχνίδια τον τελευταίο καιρό. Γνωρίζουμε όμως ότι το αρχικό στούντιο AlphaDream έκλεισε το 2019.

     

     

    Ελένη Σαραντάκη
    Ελένη Σαραντάκη
    Η Ελένη Σαραντάκη είναι δημοσιογράφος και εκπαιδευτικός με πολυετή εμπειρία στο χώρο του τεχνολογικού και τουριστικού ρεπορτάζ. Έχει συνεργαστεί με ηλεκτρονικά και έντυπα μέσα ως αρθρογράφος, ενώ σήμερα είναι αρχισυντάκτρια του περιοδικού της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ξενοδόχων Greek Hotelier και editor στο τεχνολογικό site Digital Life.

    Related Articles

    ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

    εισάγετε το σχόλιό σας!
    παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

    Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles