31.8 C
Athens
Σάββατο, 29 Ιουνίου, 2024
More

    Pixel 9 hardware event ανακοίνωσε η Google

    Ενδιαφέρουσες ανακοινώσεις είχαμε το τελευταίο εικοσιτετράωρο από τον κόσμο της τεχνολογίας. Εκτός από την ανακοίνωση της ημερομηνίας του επερχόμενου Unpacked event της Samsung, μια ξαφνική ανακοίνωση ήρθε και από τη Google.

    Η εταιρεία παραδοσιακά παρουσιάζει τα νέα μοντέλα Pixel κάθε Οκτώβριο. Όμως, φέτος τα πράγματα θα είναι κάπως διαφορετικά. Είμαστε στην ευχάριστη θέση να σας ενημερώσουμε ότι ένα Pixel event θα πραγματοποιηθεί μέσα στο καλοκαίρι, και συγκεκριμένα στις 13 Αυγούστου. Μπορεί η Google να μην έχει αναφερθεί σε συσκευές μέχρι στιγμής, όμως η σχετική πρόσκληση που απέστειλε σε δημοσιογράφους αναφέρει:

    “Σας προσκαλούμε σε μια εκδήλωση Made by Google, όπου θα παρουσιάσουμε τα καλύτερα στοιχεία της Google AI, του λογισμικού Android και του χαρτοφυλακίου συσκευών Pixel”.  Αυτή η σύντομη αναφορά θα μπορούσε να σημαίνει ότι η εταιρεία θα σταθεί στις υπάρχουσες συσκευές, αν και αυτό είναι κάπως απίθανο να συμβεί.

    Αν ανήκετε στην κατηγορία όσων ανυπομονούν να δουν το Pixel 9, το Pixel Watch 3 ή γενικότερα νέο Google hardware, η 13η Αυγούστου μάλλον είναι η κατάλληλη ημέρα.

    Το teaser άλλωστε που δημοσίευσε η Google, με τίτλο “AI… meet IX at Made by Google” δίνει έναν πιο ξεκάθαρο τόνο, αποκαλύπτοντας το σκοπό του event.

    Δείτε το video, στη συνέχεια:

     

    Ελένη Σαραντάκη
    Ελένη Σαραντάκη
    Η Ελένη Σαραντάκη είναι δημοσιογράφος και εκπαιδευτικός με πολυετή εμπειρία στο χώρο του τεχνολογικού και τουριστικού ρεπορτάζ. Έχει συνεργαστεί με ηλεκτρονικά και έντυπα μέσα ως αρθρογράφος, ενώ σήμερα είναι αρχισυντάκτρια του περιοδικού της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ξενοδόχων Greek Hotelier και editor στο τεχνολογικό site Digital Life.

    Related Articles

    ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

    εισάγετε το σχόλιό σας!
    παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

    Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles