Ακόμα μια κινηματογραφική εβδομάδα ξεκινά στις κινηματογραφικές αίθουσες σήμερα. Ας δούμε αναλυτικά τις ταινίες που κάνουν πρεμιέρα και φύγαμε για σινεμά!
Παρθενόπη
Αισθηματικό δράμα, ιταλικής και γαλλικής παραγωγής του 2024, σε σκηνοθεσία Πάολο Σορεντίνο, με τους Τσελέστε Ντάλα Πόρτα, Γκάρι Όλντμαν, Σίλβιο Ορλάντο, Ντάριο Άιτα, Λουίζα Ρανιέρι, Στεφάνια Σαντρέλι κα.
Στην πολύβουη Νάπολη, γινόμαστε μάρτυρες της ιστορίας της Παρθενόπης. Μια δύναμη της φύσης, της οποίας η ιστορία ξεκινά από τα μεταπολεμικά χρόνια και φτάνει στο σήμερα.
Κονκλάβιο
Δραματικό θρίλερ, αμερικάνικης και βρετανικής παραγωγής 2024, σε σκηνοθεσία Έντουαρντ Μπέργκερ, με τους Ρέιφ Φάινς, Στάνλεϊ Τούτσι, Ιζαμπέλα Ροσελίνι, Σέρτζιο Καστελίτο, Τζον Λίθγκοου, Λουσιάν Μσαμάτι κα.
Μετά τον απροσδόκητο θάνατο του αγαπημένου Πάπα, ο καρδινάλιος Λόρενς αναλαμβάνει να επιβλέψει αυτή τη μυστική διαδικασία. Ενώ οι ισχυρότεροι ηγέτες της Καθολικής Εκκλησίας από όλο τον κόσμο συγκεντρώνονται υπό καθεστώς άκρας μυστικότητας και με τις πόρτες ερμητικά κλειστές, ο Λόρενς θα βρεθεί στο επίκεντρο μιας συνωμοσίας.
Emilia Perez
Δραματική περιπέτεια, γαλλικής παραγωγής του 2024, σε σκηνοθεσία Ζακ Οντιάρ, με τους Κάρλα Σοφία Γκασκόν, Ζόε Σαλντάνια, Αντριάνα Παζ, Σελένα Γκόμεζ, Έντγκαρ Ραμίρεζ κα.
Δικηγόρος επιστρατεύεται από διαβόητο Μεξικανό βαρόνο των καρτέλ προκειμένου να οργανώσει κάτω από άκρα μυστικότητα τη φυλομετάβασή του και στη συνέχεια να την βοηθήσει να αποσυρθεί από τον υπόκοσμο.
Red One
Κωμική περιπέτεια, αμερικάνικης παραγωγής του 2024, σε σκηνοθεσία Τζέικ Κάσνταν, με τους Ντουέιν Τζόνσον, Κρις Έβανς, Λούσι Λιού, Κίρναν Σίπκα, Τζέι Κ. Σίμονς, Μπόνι Χαντ, Κρίστοφερ Χίβιου, Γουέζλι Κίμελ κα.
Ο επικεφαλής της ασφάλειας του Βόρειου Πόλου συμμαχεί με ένα κυνηγό επικηρυγμένων, με στόχο να σώσουν τον Άγιο Βασίλη που έχει απαχθεί.
Terrifier 3
Αμερικάνικη ταινία τρόμου (2024), η τρίτη κατά σειρά, με τον Κλόουν Αρτ να επιστρέφει στις γιορτές των Χριστουγέννων για να ξανασκορπίσει τον τρόμο. Η σκηνοθεσία είναι του Ντάμιεν Λεόνε και πρωταγωνιστούν οι Ντέιβιντ Χάουαρντ Θόρντον, Λόρεν Λαβέρα, Έλιοτ Φούλαμ, Αντονέλα Ρόουζ κα.
Αφού επιβίωσαν της σφαγής του Halloween από τον Αρτ τον Κλόουν, η Σιένα και ο αδερφός της ελπίζουν πως το πνεύμα των Χριστουγέννων θα τους βοηθήσει να ξεχάσουν τη φρίκη που βίωσαν. Τα σχέδια τους θα αλλάξουν βίαια με την επιστροφή του Αρτ του Κλόουν και της διαστροφικής του δολοφονικής μανίας που υπόσχεται να μετατρέψει τα Χριστούγεννα σε νέο εφιάλτη.
Δείτε τις ώρες που προβάλλονται οι ταινίες εδώ