16.9 C
Athens
Δευτέρα, 21 Απριλίου, 2025
More

    Novacinema: 4 εξαιρετικές ταινίες για τις Κυριακές του Ιουνίου

    Δυνατά blockbusters, νέες συναρπαστικές σειρές, ξεκαρδιστικές κωμωδίες και σπέσιαλ αφιερώματα θα έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν αυτόν τον Ιούνιο οι τηλεθεατές στα κανάλια Novacinema. Ξεχωριστές ταινίες θα είναι διαθέσιμες όλες τις Κυριακές του Ιουνίου για τους συνδρομητές του Novacinema1. Αξίζει να αφιερώσεις μερικές ώρες από το χρόνο σου για να παρακολουθήσεις τα εξής:

    Το αστυνομικό θρίλερ «Stillwater» (05/06, 22:00)

    με τους Matt Damon, Camille Cottin, Abigail Breslin υπό τις σκηνοθετικές οδηγίες του Tom McCarthy.

    Ένας Αμερικανός εργάτης ταξιδεύει από την Οκλαχόμα στη Μασσαλία για να επισκεφθεί και να βοηθήσει την αποξενωμένη κόρη του, η οποία εκτίει ποινή φυλάκισης για έναν φόνο που υποστηρίζει πως δεν έκανε.

    Η οικογενειακή ταινία φαντασίας «The House with a clock in its Walls»

    με τους Jack Black, Cate Blanchett, Kyle MacLachlan, Owen Vaccaro σε σκηνοθεσία Eli Roth.

    Ο μικρός Λούις αναγκάζεται να ζήσει με τον θείο του, σε ένα παράξενο σπίτι με κρυμμένα μυστικά. Γρήγορα, μυείται στον κόσμο της μαγείας και καλείται να αποτρέψει την καταστροφή του κόσμου.

    Η αστυνομική ταινία μυστηρίου«My Son» (19/06, 22:00)

    με τους James McAvoy, Claire Foy, Tom Cullen σε σκηνοθεσία του Christian Carion.

    Στη διάρκεια ενός επαγγελματικού ταξιδιού, ένας άνδρας δέχεται κλήση από την πρώην σύζυγό του, η οποία τον ενημερώνει για την εξαφάνιση του 7χρονου γιου τους. Απελπισμένος, ξεκινά μια αγωνιώδη έρευνα.

    Η απόλυτη περιπέτεια «Venom: Let There Be Carnage» (26/06, 22:00)

    με τον χαρακτήρα Venom της Marvel Comics, παραγωγής της Columbia Pictures σε συνεργασία με τη Marvel και τους Tom Hardy, Woody Harrelson, Michelle Williams, Naomie Harris στους πρωταγωνιστικούς ρόλους υπό την καθοδήγηση του σκηνοθέτη Andy Serkis. Ο Έντι Μπροκ προσπαθεί να συμβιώσει με τον Venom και να αναστήσει την καριέρα του, και η ευκαιρία παρουσιάζεται με μία συνέντευξη από έναν κατά συρροή δολοφόνο. Ή, τουλάχιστον, έτσι νομίζει.

    Διαβάστε επίσης:

    «The Gray Man»: Κρις Έβανς και Ράιαν Γκόσλινγκ στο 1ο επικό trailer της ταινίας (digitallife.gr)

    Ελένη Σαραντάκη
    Ελένη Σαραντάκη
    Η Ελένη Σαραντάκη είναι δημοσιογράφος και εκπαιδευτικός με πολυετή εμπειρία στο χώρο του τεχνολογικού και τουριστικού ρεπορτάζ. Έχει συνεργαστεί με ηλεκτρονικά και έντυπα μέσα ως αρθρογράφος, ενώ σήμερα είναι αρχισυντάκτρια του περιοδικού της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ξενοδόχων Greek Hotelier και editor στο τεχνολογικό site Digital Life.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    15,200ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles