31.8 C
Athens
Σάββατο, 29 Ιουνίου, 2024
More

    Nosferatu: Οι βρικόλακες γίνονται ξανά… ανατριχιαστικοί (trailer)

    Ένα νέο trailer κυκλοφόρησε τις τελευταίες ώρες για την επερχόμενη ταινία “Nosferatu“. Το film φέρει την υπογραφή του Robert Eggers και αναμένεται να κυκλοφορήσει τον Δεκέμβριο του 2024. Είναι ένα remake της κλασικής ταινίας τρόμου του 1922. Ο Eggers, γνωστός για τις ταινίες “The Witch” και “The Lighthouse”, έχει δουλέψει πάνω σε αυτό το project από το 2017​​.

    Στην ταινία Nosferatu πρωταγωνιστεί ο Bill Skarsgård ως ο βρικόλακας Κόμης Όρλοκ, μαζί με τους Lily-Rose Depp, Nicholas Hoult, Emma Corrin, Aaron Taylor-Johnson, Willem Dafoe, Simon McBurney και Ralph Ineson. Η υπόθεση παραμένει πιστή στο πρωτότυπο, επικεντρώνοντας το ενδιαφέρον στον αρχαίο βρικόλακα που αποκτά εμμονή με μία νεαρή γυναίκα και την καταδιώκει. Διαδραματίζεται στη Γερμανία του 19ου αιώνα​.

    Ο Eggers φέρνει τη δική του σκοτεινή και ατμοσφαιρική προσέγγιση στην ιστορία, η οποία αναμένεται να παραμείνει πιστή στα στοιχεία τρόμου και αγωνίας που χαρακτήριζαν την αυθεντική ταινία​.

    Δείτε, στη συνέχεια, το trailer:

    Ελένη Σαραντάκη
    Ελένη Σαραντάκη
    Η Ελένη Σαραντάκη είναι δημοσιογράφος και εκπαιδευτικός με πολυετή εμπειρία στο χώρο του τεχνολογικού και τουριστικού ρεπορτάζ. Έχει συνεργαστεί με ηλεκτρονικά και έντυπα μέσα ως αρθρογράφος, ενώ σήμερα είναι αρχισυντάκτρια του περιοδικού της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ξενοδόχων Greek Hotelier και editor στο τεχνολογικό site Digital Life.

    Related Articles

    ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

    εισάγετε το σχόλιό σας!
    παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

    Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles