32.7 C
Athens
Τετάρτη, 1 Ιουλίου, 2026
More

    Netflix: Πρώτο εκρηκτικό teaser για το Cyberpunk: Edgerunners 2

    Όλες οι τεχνολογικές εξελίξεις στο Google News!
    Ακολουθήστε το Digitallife.gr για νέα, gadgets και όλες τις εξελίξεις της ψηφιακής ζωής.
    Add as preferred source on Google

    Το Netflix έδωσε στη δημοσιότητα το πρώτο εκρηκτικό teaser για το πολυαναμενόμενο «Cyberpunk: Edgerunners 2», προσφέροντας μια χαοτική και γεμάτη αδρεναλίνη ματιά στο νέο κεφάλαιο του anime που βασίζεται στο σύμπαν του «Cyberpunk 2077». Η σειρά επιστρέφει το φθινόπωρο του 2026 και, όπως όλα δείχνουν, θα είναι ακόμη πιο σκοτεινή, βίαιη και κινηματογραφική από την πρώτη σεζόν που έγινε παγκόσμιο φαινόμενο.

    Το νέο teaser παρουσιάζει για πρώτη φορά τη νέα ομάδα mercenaries που θα πρωταγωνιστήσει στους επικίνδυνους δρόμους του Night City. Στο επίκεντρο βρίσκεται ο Roman Carax, ένας νεαρός που καταγράφει τη βίαιη καθημερινότητα της πόλης μέσα από μια retro κάμερα, δημιουργώντας μια found-footage αισθητική που δίνει στο trailer ξεχωριστό χαρακτήρα.

    Δίπλα του εμφανίζεται η Talia Yang, πρώην υπάλληλος που έχει μετατραπεί σε φονική πολεμίστρια χάρη στις βαρύτατες cybernetic αναβαθμίσεις της Maelstrom. Οι σκηνές δράσης την δείχνουν να εξοντώνει εχθρούς με ακραία ταχύτητα και brutal combat κινήσεις, σε ένα περιβάλλον που μοιάζει να βρίσκεται συνεχώς στα όρια της κατάρρευσης.

    Από το teaser ξεχωρίζει επίσης ο μυστηριώδης netrunner D, ο οποίος κινείται με απίστευτη ταχύτητα ανάμεσα σε monorails και ψηφιακά συστήματα, αλλά και ο Weak “King” Kingsley, ένας βετεράνος edgerunner με τεράστιες cybernetic modifications που φαίνεται να βρίσκεται πολύ κοντά στην cyberpsychosis. Η επιβλητική παρουσία του και οι σκηνές όπου διαλύει οδοφράγματα με brute force έχουν ήδη εντυπωσιάσει τους fans.

    Το trailer συνοδεύεται από το κομμάτι «You Can’t Run From Me» της Rico Nasty, το οποίο ενισχύει την αίσθηση απόλυτου χάους. Καταδιώξεις υψηλής ταχύτητας, εκρήξεις, hacked αυτοκίνητα και βίαιες μάχες γεμίζουν κάθε δευτερόλεπτο του teaser, αποτυπώνοντας τη brutal πραγματικότητα του Night City — μιας πόλης διαλυμένης από τον ακραίο καπιταλισμό, τους πολέμους συμμοριών και τον εθισμό στις τεχνολογικές αναβαθμίσεις σώματος.

    Η Studio Trigger, γνωστή για το μοναδικό animation style της, φαίνεται να ανεβάζει ακόμη περισσότερο τον πήχη στο οπτικό κομμάτι. Η ρευστή κίνηση, οι neon αποχρώσεις και η υπερβολική ένταση θυμίζουν γιατί το πρώτο «Cyberpunk: Edgerunners» εξελίχθηκε σε μία από τις μεγαλύτερες anime επιτυχίες των τελευταίων ετών.

    Το «Cyberpunk: Edgerunners 2» αναμένεται να κάνει πρεμιέρα το φθινόπωρο του 2026 αποκλειστικά στο Netflix.

    Ελένη Σαραντάκη
    Ελένη Σαραντάκη
    Η Ελένη Σαραντάκη είναι δημοσιογράφος και εκπαιδευτικός με πολυετή εμπειρία στο χώρο του τεχνολογικού και τουριστικού ρεπορτάζ. Έχει συνεργαστεί με ηλεκτρονικά και έντυπα μέσα ως αρθρογράφος, ενώ σήμερα είναι αρχισυντάκτρια του περιοδικού της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ξενοδόχων Greek Hotelier και editor στο τεχνολογικό site Digital Life.

    Related Articles

    ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

    εισάγετε το σχόλιό σας!
    παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

    This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    15,400ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles