32.2 C
Athens
Κυριακή, 30 Ιουνίου, 2024
More

    Νέες πληροφορίες για το The Lord of the Rings: The Hunt for Gollum

    Ο Άρχοντας των Δαχτυλιδιών είναι μια σειρά που άφησε εποχή. Τα βιβλία του J.R.R. Tolkien είναι άξια σεβασμού και δικαίως, αφού ταξίδεψαν τους αναγνώστες στην περίπλοκη, εναλλακτική πραγματικότητα της Μέσης Γης. Ο Peter Jackson διασκεύασε τα βιβλία σε μια πρωτοποριακή τριλογία ταινιών, που εξακολουθεί να λατρεύεται δεκαετίες αργότερα. Αυτό φάνηκε και από την πρόσφατη επιστροφή στις αίθουσες, όπου πέτυχε εντυπωσιακές εισπράξεις. Τώρα, το σκηνικό έχει στηθεί για μια ακόμη επιστροφή στη Μέση Γη, με μια εντελώς διαφορετική ιστορία. Το franchise πρόκειται να επεκταθεί περαιτέρω με τη νέα ταινία Lord of the Rings: The Hunt for Gollum και θα περιλαμβάνει την επιστροφή του Andy Serkis στον εμβληματικό ρόλο του Gollum.

    Έχοντας παίξει τον εμβληματικό χαρακτήρα στην αρχική τριλογία του Jackson, ο Serkis πρόκειται να σκηνοθετήσει την πρώτη του ταινία στο franchise. Στο The Hunt for Gollum θα επιστρέψει ο Jackson μαζί με τους σεναριογράφους του, Fran Walsh και Philippa Boyens. Καθώς τα κομμάτια συγκεντρώνονται για την τελευταία εισβολή στη Μέση Γη, ο Serkis, έδωσε μερικές λεπτομέρειες σχετικά με την επερχόμενη ταινία στο ACE Superhero Comic Con 2024, επισημαίνοντας ότι πρόκειται για μια ιστορία με επίκεντρο το Gollum και η αλλαγή του τίτλου στο μέλλον είναι πιθανή. Ο διάσημος ηθοποιός πρόσθεσε ότι οι χαρακτήρες από την αρχική τριλογία είναι πιθανό να επιστρέψουν στο επερχόμενο project. Διαβάστε τι είπε αναλυτικά:

    ” Το Lord of the Rings: The Hunt for Gollum είναι ένας τίτλος σε εξέλιξη. Μπορεί να μην καταλήξει να ονομάζεται έτσι. Θα είναι σε μεγάλο βαθμό ο κόσμος της Μέσης Γης, σύμφωνα με την εμπειρία του Gollum. Είναι πολύ νωρίς. Θα ήταν άδικο να δεσμευτούμε για οτιδήποτε σε αυτό το σημείο. Αλλά θα πω ότι θα είναι μια βαθιά κατάδυση όπου ερευνούμε τον χαρακτήρα του Γκόλουμ . Μπορεί να υπάρχουν χαρακτήρες που αναγνωρίζουμε ότι μπορεί να επιστρέφουν. Δεν πρόκειται να πω ποιος».

    Ελένη Σαραντάκη
    Ελένη Σαραντάκη
    Η Ελένη Σαραντάκη είναι δημοσιογράφος και εκπαιδευτικός με πολυετή εμπειρία στο χώρο του τεχνολογικού και τουριστικού ρεπορτάζ. Έχει συνεργαστεί με ηλεκτρονικά και έντυπα μέσα ως αρθρογράφος, ενώ σήμερα είναι αρχισυντάκτρια του περιοδικού της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ξενοδόχων Greek Hotelier και editor στο τεχνολογικό site Digital Life.

    Related Articles

    ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

    εισάγετε το σχόλιό σας!
    παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

    Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles