31.9 C
Athens
Τετάρτη, 3 Ιουλίου, 2024
More

    Νέα ταινία από τον Denis Villeneuve το 2026 – Είναι το Dune 3;

    Στο πρόσφατο “Dune: Part Two” είδαμε την ιστορία να συνεχίζει με τον Paul Atreides (Timothée Chalamet) να ενσωματώνεται στους Fremen και να προετοιμάζεται να αναλάβει την εξουσία για να εκδικηθεί τους εχθρούς της οικογένειάς του, ανακτώντας τον έλεγχο του Arrakis. Η πλοκή περιλαμβάνει σημαντικές στιγμές από το βιβλίο, όπως τη σχέση του Paul με τη Chani (Zendaya), την άνοδο του ως ηγέτης και τις πολιτικές και πνευματικές του μάχες. Είναι λογικό οι fans να αναμένουν πως και πως την επόμενη ταινία, για την οποία ίσως τώρα να έχουμε την ημερομηνία κυκλοφορίας.

    Πιο συγκεκριμένα, η Warner Bros. έχει προσαρμόσει το ημερολόγιο κυκλοφοριών της, ανακοινώνοντας μια νέα ταινία του Denis Villeneuve που προγραμματίζεται για τις 16 Δεκεμβρίου 2026. Το συγκεκριμένο project παραμένει αδιευκρίνιστο, αλλά είναι επιβεβαιωμένο ότι υποστηρίζεται από τη Legendary Entertainment, την εταιρεία πίσω από τις ταινίες Dune. Πολλοί υποθέτουν ότι μπορεί να είναι το Dune 3.

    Μετά την επιτυχία του Dune: Part Two, ο Villeneuve είχε αν αναφέρει ότι το Dune: Messiah ίσως να μην είναι το επόμενο φιλμ του. Συζητήσεις με τη Legendary περιλάμβαναν επίσης την πιθανή προσαρμογή του βιβλίου της Annie Jacobsen, “Nuclear War: A Scenario,” που ήταν φιναλίστ για το βραβείο Pulitzer. Αν και το χρονοδιάγραμμα του σκηνοθέτη για το 2026 είναι επιβεβαιωμένο, δεν είναι σαφές αν η κυκλοφορία στις γιορτές θα περιλαμβάνει την έντονη αφήγηση για τον πυρηνικό πόλεμο της Jacobsen ή μια επιστροφή στο σύμπαν του Frank Herbert με το Dune 3. Αν το “Dune 3” πραγματοποιηθεί, πιθανότατα θα βασιστεί στο δεύτερο βιβλίο της σειράς του Frank Herbert, το “Dune Messiah”. Το βιβλίο αυτό συνεχίζει την ιστορία του Paul Atreides, που τώρα είναι ο αυτοκράτορας της γνωστής γαλαξιακής αυτοκρατορίας, και εξετάζει τις προκλήσεις και τις συνέπειες της εξουσίας του.

     

    Ελένη Σαραντάκη
    Ελένη Σαραντάκη
    Η Ελένη Σαραντάκη είναι δημοσιογράφος και εκπαιδευτικός με πολυετή εμπειρία στο χώρο του τεχνολογικού και τουριστικού ρεπορτάζ. Έχει συνεργαστεί με ηλεκτρονικά και έντυπα μέσα ως αρθρογράφος, ενώ σήμερα είναι αρχισυντάκτρια του περιοδικού της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ξενοδόχων Greek Hotelier και editor στο τεχνολογικό site Digital Life.

    Related Articles

    ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

    εισάγετε το σχόλιό σας!
    παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

    Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles