32.2 C
Athens
Κυριακή, 30 Ιουνίου, 2024
More

    Νέα δεδομένα στο streaming! Έρχεται δωρεάν πακέτο στο Netflix

    Ο ανταγωνισμός στην κατηγορία του streaming έχει φουντώσει για τα καλά το τελευταίο διάστημα, αφού γνωστές πλατφόρμες, όπως το Netflix, το Disney Plus, το Apple TV και το Amazon Prime Video δίνουν τη δική τους μάχη, για να εξασφαλίσουν τη συνδρομή των καταναλωτών.

    Το Bloomberg όμως τώρα έρχεται με μερικά εξαιρετικά ενδιαφέροντα νέα. To Netflix ετοιμάζεται να ταράξει τα “νερά” με ένα νέο πακέτο, το οποίο θα είναι δωρεάν! Αν αυτό σας φαίνεται περίεργο, αναλογιστείτε το εξής: οι υπηρεσίες πλέον είναι πολλές, οι συνδρομές κοστίζουν αρκετά σε μηνιαία βάση, με αποτέλεσμα οι υπηρεσίες να χάνουν συνεχώς συνδρομητές.

    Το φαινόμενο φαίνεται πως επηρεάζει και το Netflix, παρά το γεγονός ότι εξακολουθεί να αποτελεί το “βασιλιά” στην κατηγορία, γι’ αυτό σκέφτεται να αλλάξει τακτική. Φυσικά, το δωρεάν πακέτο θα έρθει με διαφημίσεις και το πιθανότερο είναι να γίνει διαθέσιμο σε μεγάλες αρχικά αγορές. Το δημοσίευμα μάλιστα αναφέρει ότι συνδρομητές σε Γερμανία και σε άλλες περιοχές της Ευρώπης είναι υποψήφιοι να έχουν ένα δωρεάν πακέτο, με διαφημίσεις. Κάτι τέτοιο δεν πρόκειται να συμβεί στις ΗΠΑ, όπου το Netflix έχει κυριαρχήσει σε αυτήν την αγορά όπως και στο Καναδά.

    Όπως και να έχει, σίγουρα πρόκειται για μια εναλλακτική πρόταση, που θα δελεάσει αρκετούς. Ελπίζουμε ότι κάποια στιγμή θα το δούμε και στη χώρα μας.

    Ελένη Σαραντάκη
    Ελένη Σαραντάκη
    Η Ελένη Σαραντάκη είναι δημοσιογράφος και εκπαιδευτικός με πολυετή εμπειρία στο χώρο του τεχνολογικού και τουριστικού ρεπορτάζ. Έχει συνεργαστεί με ηλεκτρονικά και έντυπα μέσα ως αρθρογράφος, ενώ σήμερα είναι αρχισυντάκτρια του περιοδικού της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ξενοδόχων Greek Hotelier και editor στο τεχνολογικό site Digital Life.

    Related Articles

    ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

    εισάγετε το σχόλιό σας!
    παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

    Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles