Οι Κορεάτες έκλεψαν τα βλέμματα στο MWC 2015 της Βαρκελώνης και, μάλιστα, περισσότερο για το Samsung Galaxy S6 Edge με την οθόνη που καμπυλώνει απ’ ό,τι για το απλό Galaxy S6. Η καινοτομία αρέσει στον κόσμο που βλέπει ένα.. διαφορετικό smartphone να ετοιμάζεται να κατακτήσει την αγορά, προσφέροντάς του μία ξεχωριστή οθόνη με σημεία που καμπυλώνουν αριστερά και δεξιά και μπορούν με τη βοήθεια του software της συσκευής να επιτελέσουν ξεχωριστές λειτουργίες.

Τα καλά νέα για όσους ενθουσιάστηκαν από το καινοτόμο S6 Edge, αλλά και το προγενέστερο “πειραματικό” Note Edge είναι ότι οι Κορεάτες σκέφτονται να μεταφέρουν τα “dual-edge” χαρακτηριστικά τους και στην επόμενη ναυαρχίδα της σειράς Note. Όπως σημείωσε χαρακτηριστικά σε συνέντευξή του στο πλαίσιο του συνεδρίου της Βαρκελώνης, μάλιστα, ο Roh Tae-Moon, executive VP του product strategy team της Samsung, “υπάρχει μπιθανότητα η εταιρεία να εισάγει την κυρτή οθόνη και στη σειρά Galaxy Note”.
Σχεδόν… επίσημη επιβεβαίωση, λοιπόν, για ακόμη ένα ξεχωριστό προϊόν από τη Samsung. Αλήθεια, πώς θα σας φαινόταν ένα Galaxy Note 5 Edge; Όσο σκέφτεστε την απάντηση, ξαναδείτε τo hands-on video που ετοίμασε το digitallife.gr από τη Βαρκελώνη στο Galaxy S6 Edge και… αποφασίστε!