30.3 C
Athens
Σάββατο, 29 Ιουνίου, 2024
More

    Lady in the Lake: Μια σειρά μυστηρίου με τη Natalie Portman (trailer)

    Μια ακόμη τηλεοπτική σειρά υψηλού προφίλ, που διαδραματίζεται στη Βαλτιμόρη της δεκαετίας του 1960, θα κυκλοφορήσει σύντομα. Το trailer για το “Lady in the Lake”, στο οποίο πρωταγωνιστούν η Natalie Portman και η Moses Ingram, κυκλοφόρησε από το Apple TV+. Η σειρά επτά επεισοδίων θα κάνει πρεμιέρα στις 19 Ιουλίου.

    Το video δείχνει την ένταση που αναμένεται στη σειρά, η οποία είναι βασισμένη στο ομώνυμο μυθιστόρημα της συγγραφέως της Laura Lippman. Δείχνει πολλές σκηνές από τη Βαλτιμόρη, συμπεριλαμβανομένης μιας σουρεαλιστικής σκηνής που διαδραματίζεται στην εμβληματική βιβλιοθήκη George Peabody.

    Σύμφωνα με το Apple TV+ “όταν η εξαφάνιση ενός νεαρού κοριτσιού συγκλονίζει την πόλη της Βαλτιμόρης την Ημέρα των Ευχαριστιών του 1966, οι ζωές δύο γυναικών συγκλίνουν σε μια μοιραία πορεία σύγκρουσης. Η Maddie Schwartz (Portman), μια Εβραία νοικοκυρά που προσπαθεί να αποκαλύψει ένα μυστικό παρελθόν και να επανεφεύρει τον εαυτό της ως ερευνήτρια δημοσιογράφος, και η Cleo Johnson (Ingram), μια μητέρα που περιηγείται στο πολιτικό υπογάστριο της Μαύρης Βαλτιμόρης, ενώ αγωνίζεται να συντηρήσει την οικογένειά της. Οι διαφορετικές ζωές τους φαίνονται παράλληλες στην αρχή, αλλά όταν η Maddie εμμένει στον μυστηριώδη θάνατο της Cleo, ανοίγει ένα χάσμα που θέτει τους πάντες γύρω τους σε κίνδυνο. Από την οραματίστρια σκηνοθέτιδα Alma Har’el, το “Lady in the Lake” αναδύεται ως ένα πυρετώδες νουάρ θρίλερ και μια απροσδόκητη ιστορία για το τίμημα που πληρώνουν οι γυναίκες για τα όνειρά τους”.

     

    Ελένη Σαραντάκη
    Ελένη Σαραντάκη
    Η Ελένη Σαραντάκη είναι δημοσιογράφος και εκπαιδευτικός με πολυετή εμπειρία στο χώρο του τεχνολογικού και τουριστικού ρεπορτάζ. Έχει συνεργαστεί με ηλεκτρονικά και έντυπα μέσα ως αρθρογράφος, ενώ σήμερα είναι αρχισυντάκτρια του περιοδικού της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ξενοδόχων Greek Hotelier και editor στο τεχνολογικό site Digital Life.

    Related Articles

    ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

    εισάγετε το σχόλιό σας!
    παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

    Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles