18.6 C
Athens
Σάββατο, 19 Απριλίου, 2025
More

    Κλειστό και πάλι το undersec.info

    Προβλήματα στη λειτουργία του γνωστού forum undersec.info φαίνεται να υπάρχουν από το περασμένο βράδυ, καθώς, αν προσπαθήσετε να οδηγηθείτε στην ιστοσελίδα του, θα δείτε πως στον browser σας θα δείτε αυτό:

    H πληροφορία μας ήρθε από το blog clopy and paste που μάλιστα ενημερώνει για την δημιουργία ομάδας στο Facebook με τον τίτλο Είμαι κατά του κλεισίματος του Undersec.info, στην οποία, δόθηκε αναφορά για τους λόγους της διακοπής της λειτουργίας του forum.

    Όπως αναφέρεται και από σχόλιο αναγνώστη στο post του clopy and paste, αλλά και στην παραπάνω σελίδα στο facebook, ο λόγος διακοπής είναι η ανάγκη συγκέντρωσης χρημάτων για την πληρωμή του hosting, της φιλοξενίας του forum, δηλαδή. Προφανώς οι administrators, αν κατορθώσουν να μαζέψουν το απαιτούμενο ποσό, θα μπορέσουν να “ανεβάσουν” και πάλι το forum.

    Αν έχετε κάποια περαιτέρω πληροφόρηση, μοιραστείτε την μαζί μας.

    Related Articles

    17 ΣΧΟΛΙΑ

    τα σχόλια είναι κλειδωμένα.

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    15,200ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles