33 C
Athens
Τρίτη, 2 Ιουλίου, 2024
More

    Instagram: Ψηφιακοί δημιουργοί αποκτούν AI versions του εαυτού τους

    Το νέο “AI Studio” του Instagram θα επιτρέψει στους δημιουργούς να αναπτύξουν AI chatbot εκδοχές του εαυτού τους και η Meta άρχισε να δοκιμάζει τη λειτουργία ως “πρώιμο τεστ” στις ΗΠΑ, σύμφωνα με τα όσα ανακοίνωσε ο διευθύνων σύμβουλος Mark Zuckerberg.

    Στο πλαίσιο της δοκιμής, «μπορεί να αρχίσετε να βλέπετε AI από τους αγαπημένους σας δημιουργούς και AI βάσει των ενδιαφερόντων σας τις επόμενες εβδομάδες στο Instagram», σύμφωνα με τον Zuckerberg. «Αυτά θα εμφανίζονται κυρίως στα μηνύματα προς το παρόν και θα επισημαίνονται σαφώς ως AI».

    Ο Zuckerberg μοιράστηκε μερικά βίντεο συνομιλιών με chatbots AI που δημιουργήθηκαν από δημιουργούς ως παραδείγματα. Στο Instagram ενός δημιουργού, μπορείτε να πατήσετε το κουμπί “Μήνυμα” για να ξεκινήσετε μια συζήτηση. Μια ειδοποίηση στην κορυφή αναφέρει ότι τα μηνύματα δημιουργούνται από AI και “μερικά μπορεί να είναι ανακριβή ή ακατάλληλα”. (Ας ελπίσουμε ότι τα συστήματα της Meta μπορούν να αποτρέψουν αυτά τα AI που δημιουργήθηκαν από δημιουργούς από το να πουν κάτι τρομερό.) Η Meta περιλαμβάνει επίσης το “AI” μπροστά από το όνομα του δημιουργού και, τουλάχιστον προς το παρόν, μια ετικέτα “beta” μετά το όνομα του ατόμου.

    Ελένη Σαραντάκη
    Ελένη Σαραντάκη
    Η Ελένη Σαραντάκη είναι δημοσιογράφος και εκπαιδευτικός με πολυετή εμπειρία στο χώρο του τεχνολογικού και τουριστικού ρεπορτάζ. Έχει συνεργαστεί με ηλεκτρονικά και έντυπα μέσα ως αρθρογράφος, ενώ σήμερα είναι αρχισυντάκτρια του περιοδικού της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ξενοδόχων Greek Hotelier και editor στο τεχνολογικό site Digital Life.

    Related Articles

    ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

    εισάγετε το σχόλιό σας!
    παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

    Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles