35.1 C
Athens
Τρίτη, 2 Ιουλίου, 2024
More

    Η πρώτη πλατφόρμα streaming ΜΟΝΟ με AI περιεχόμενο είναι γεγονός!

    Άλλη μια υπηρεσία streaming!

    Αν ανήκετε στην κατηγορία όσων πιστεύουν ότι θα μπορούσαν να δημιουργήσουν καλύτερα τηλεοπτικά shows από αυτά που προσφέρει το Hollywood, η AI είναι εδώ για να σας βοηθήσει να δοκιμάσετε αυτή τη θεωρία με τον χειρότερο δυνατό τρόπο.

    Το Showrunner είναι μια πλατφόρμα streaming, που μοιάζει με το Netflix, όπου το περιεχόμενο δημιουργείται εξ ολοκλήρου από AI. Η υπηρεσία δημιουργήθηκε από την start up Fable Studio στο Σαν Φρανσίσκο και θα έχει εκπομπές που δημιουργήθηκαν από κινηματογραφιστές και δημιουργούς περιεχομένου. Όπως ισχυρίζεται η εταιρεία, αν κάποιος ανυπομονεί για περισσότερα επεισόδια, τώρα έχει την ευκαιρία να τα φτιάξει μόνος του με τα εργαλεία τεχνητής νοημοσύνης.

    Η βασική συλλογή εκπομπών του Showrunner είναι κυρίως animation. Το Exit Valley, για παράδειγμα, μοιάζει αρκετά με το South Park, ο ήρωας διασκεδάζει στη Silicon Valley και το πρώτο του επεισόδιο είναι ήδη διαθέσιμο για streaming. Όπως όμως μπορεί να κατανοήσει κάποιος εύκολα, το animation κινείται ελάχιστα, οι φωνές είναι ανθρώπινες αλλά ρομποτικές και είναι δύσκολο να εντοπίσει κανείς τα αστεία. Όλα αυτά γίνονται από την AI, οπότε τίποτα από δεν πρέπει να αποτελεί έκπληξη.

    Σημειώνεται ότι οι χρήστες που θέλουν περισσότερα επεισόδια μιας εκπομπής θα μπορούν να επεξεργαστούν διαλόγους και να αναπτύξουν σκηνές μέσω προτροπών. Εάν κάποιος δημιουργήσει ένα επεισόδιο που είναι ιδιαίτερα καλό για μια πρωτότυπη εκπομπή του Showrunner, θα μπορούσε να ληφθεί και ο δημιουργός να λάβει μια εφάπαξ πληρωμή, ένα μερίδιο εσόδων και μια πίστωση IMDB.

    Ελένη Σαραντάκη
    Ελένη Σαραντάκη
    Η Ελένη Σαραντάκη είναι δημοσιογράφος και εκπαιδευτικός με πολυετή εμπειρία στο χώρο του τεχνολογικού και τουριστικού ρεπορτάζ. Έχει συνεργαστεί με ηλεκτρονικά και έντυπα μέσα ως αρθρογράφος, ενώ σήμερα είναι αρχισυντάκτρια του περιοδικού της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ξενοδόχων Greek Hotelier και editor στο τεχνολογικό site Digital Life.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles