25.9 C
Athens
Πέμπτη, 25 Ιουνίου, 2026
More

    Η Honor αναπτύσσει τεχνολογία Privacy Display για τη νέα γενιά flagship κινητών

    Όλες οι τεχνολογικές εξελίξεις στο Google News!
    Ακολουθήστε το Digitallife.gr για νέα, gadgets και όλες τις εξελίξεις της ψηφιακής ζωής.
    Add as preferred source on Google

    Η Honor εργάζεται πάνω σε μια νέα τεχνολογία οθόνης με έμφαση στην ιδιωτικότητα, γνωστή ως Privacy Display, η οποία αναμένεται να ενσωματωθεί στα επόμενα κορυφαία της smartphones. Η εταιρεία εστιάζει στη βελτίωση της εμπειρίας χρήσης σε δημόσιους χώρους, προσφέροντας μεγαλύτερο έλεγχο στο ποιος μπορεί να βλέπει το περιεχόμενο της οθόνης.

    Η τεχνολογία αυτή περιορίζει τις γωνίες θέασης της οθόνης, ώστε το περιεχόμενο να παραμένει καθαρά ορατό κυρίως στον χρήστη που κρατά τη συσκευή. Με αυτόν τον τρόπο ενισχύεται η προστασία προσωπικών δεδομένων, όπως μηνύματα, φωτογραφίες και επαγγελματικές πληροφορίες, ειδικά σε περιβάλλοντα με πολύ κόσμο.

    Honor Magic 8 Pro

    Σύμφωνα με τις διαθέσιμες πληροφορίες, η Honor δοκιμάζει τη συγκεκριμένη λύση σε δύο επερχόμενα flagship μοντέλα. Η μία συσκευή διαθέτει οθόνη 6,3 ιντσών, ενώ η άλλη έρχεται με μεγαλύτερη 6,8 ιντσών panel. Τα μοντέλα αυτά συνδέονται πιθανότατα με τη μελλοντική σειρά Magic, η οποία αναμένεται να παρουσιαστεί μέσα στο επόμενο διάστημα.

    Η ανάπτυξη της Privacy Display τεχνολογίας εντάσσεται στη γενικότερη τάση της αγοράς για περισσότερη ιδιωτικότητα και έλεγχο από την πλευρά του χρήστη. Οι κατασκευαστές επενδύουν όλο και περισσότερο σε λύσεις που βελτιώνουν την ασφάλεια της καθημερινής χρήσης χωρίς να επηρεάζουν την ποιότητα της εικόνας ή την εμπειρία θέασης.

    Η Honor φαίνεται να δίνει ιδιαίτερη έμφαση στη συγκεκριμένη κατεύθυνση, ενσωματώνοντας τεχνολογίες που στοχεύουν στη διαφοροποίηση των flagship συσκευών της μέσα από πρακτικά χαρακτηριστικά που ανταποκρίνονται σε σύγχρονες ανάγκες.

     

    Ελένη Σαραντάκη
    Ελένη Σαραντάκη
    Η Ελένη Σαραντάκη είναι δημοσιογράφος και εκπαιδευτικός με πολυετή εμπειρία στο χώρο του τεχνολογικού και τουριστικού ρεπορτάζ. Έχει συνεργαστεί με ηλεκτρονικά και έντυπα μέσα ως αρθρογράφος, ενώ σήμερα είναι αρχισυντάκτρια του περιοδικού της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ξενοδόχων Greek Hotelier και editor στο τεχνολογικό site Digital Life.

    Related Articles

    ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

    εισάγετε το σχόλιό σας!
    παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

    This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    15,400ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles