27.4 C
Athens
Κυριακή, 28 Ιουνίου, 2026
More

    Η CD Projekt Red επιβεβαιώνει: Χωρίς Witcher 4 τα Game Awards 2025

    Όλες οι τεχνολογικές εξελίξεις στο Google News!
    Ακολουθήστε το Digitallife.gr για νέα, gadgets και όλες τις εξελίξεις της ψηφιακής ζωής.
    Add as preferred source on Google

    Τα Game Awards πλησιάζουν, προσφέροντας για ακόμη μια χρονιά την ευκαιρία στους gamers να γιορτάσουν τα καλύτερα που προσέφερε η χρονιά στον χώρο του gaming και να απολαύσουν συναρπαστικά νέα trailers. Ωστόσο, όσοι περιμέναν ένα νέο δείγμα από το πολυαναμενόμενο The Witcher 4, θα πρέπει να κάνουν υπομονή.

    Η δυσάρεστη αυτή είδηση ήρθε από τον Michał Nowakowski, συν-CEO της CD Projekt Red, ο οποίος μέσω του X (πρώην Twitter) εξέφρασε την χαρά του για την παρουσία του The Witcher 4 στη λίστα με τα “Most Anticipated Games” αλλά ταυτόχρονα ξεκαθάρισε ότι δεν θα υπάρξει νέο trailer στο φετινό show. Όπως έγραψε: «Είμαι πολύ χαρούμενος που βλέπω το The Witcher 4 να έχει υποψηφιότητα στην κατηγορία Most Anticipated Game στα Game Awards. Σας ευχαριστούμε όλους που έχετε ήδη ψηφίσει – η υποστήριξή σας σημαίνει πολλά για εμάς. Δεν θα παρουσιάσουμε νέο περιεχόμενο στα TGA φέτος, αλλά όπως πάντα, ανυπομονούμε να παρακολουθήσουμε το show και να γιορτάσουμε αυτή τη μεγάλη βραδιά της βιομηχανίας μαζί σας».

    Η ανάπτυξη του The Witcher 4 συνεχίζεται κανονικά, με την CD Projekt Red να προσλαμβάνει νέο προσωπικό τους τελευταίους μήνες για να διατηρήσει την πορεία προς την τελική κυκλοφορία. Τελευταία φορά που είδαμε το παιχνίδι σε δράση ήταν τον Ιούνιο, αν και εκείνη η επίδειξη δεν αντιπροσώπευε το τελικό gameplay, αλλά ήταν μια παρουσίαση των δυνατοτήτων της τεχνολογίας που χρησιμοποιεί το παιχνίδι. Παρόλα αυτά, το demo έδειξε το βόρειο setting του κόσμου του Witcher 4 και έδωσε μια εικόνα για το επίπεδο απόδοσης που στοχεύει η ομάδα ανάπτυξης.

    Ακόμη και χωρίς το Witcher 4, τα Game Awards υπόσχονται να είναι ένα ιδιαίτερο event. Το Clair Obscur: Expedition 33 έχει ήδη σπάσει ρεκόρ, συγκεντρώνοντας τις περισσότερες υποψηφιότητες για το 2025, ενώ το show θα περιλαμβάνει και την απόσυρση του Megabonk από τον developer Vedinad. Οι gamers μπορούν να περιμένουν ένα βράδυ γεμάτο ανακοινώσεις, βραβεία και συναρπαστικό περιεχόμενο τον επόμενο μήνα.

    Ελένη Σαραντάκη
    Ελένη Σαραντάκη
    Η Ελένη Σαραντάκη είναι δημοσιογράφος και εκπαιδευτικός με πολυετή εμπειρία στο χώρο του τεχνολογικού και τουριστικού ρεπορτάζ. Έχει συνεργαστεί με ηλεκτρονικά και έντυπα μέσα ως αρθρογράφος, ενώ σήμερα είναι αρχισυντάκτρια του περιοδικού της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ξενοδόχων Greek Hotelier και editor στο τεχνολογικό site Digital Life.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    15,400ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles