34.4 C
Athens
Πέμπτη, 27 Ιουνίου, 2024
More

    Η Αθηναϊκή Ριβιέρα μέσα από τον φωτογραφικό φακό του HUAWEI Pura 70 Pro!

    Το καλοκαίρι έφτασε και οι τσάρκες στην Αθήνα είναι πάντα μια αγαπημένη επιλογή!  Ο ήλιος που πέφτει στη θάλασσα, οι βόλτες κατά μήκος της Αθηναϊκής ριβιέρας και οι βραδινές εξορμήσεις στα πιο όμορφα μέρη της πόλης, αποτελούν ιδανικές ευκαιρίες για να αιχμαλωτίσουμε τις πιο μαγευτικές στιγμές του καλοκαιριού. Για αυτό και θέλουμε ένα smartphone που μπορεί να αποτυπώσει κάθε λεπτομέρεια, ακόμα και στις πιο δύσκολες συνθήκες φωτισμού. Αυτό ακριβώς κάνει το HUAWEI Pura 70 Pro, και εμείς δεν μπορούμε παρά να είμαστε ενθουσιασμένοι για όσα μας επιτρέπει να δημιουργήσουμε, κατά τη διάρκεια μιας μεγάλης καλοκαιρινής βόλτας στο κέντρο της πόλης με την παρέα μας ή (γιατί όχι… ;) και μόνοι!

    Επαναστατική κάμερα για τις καλοκαιρινές μας περιπέτειες στην πόλη

    Η φωτογραφία με τα smartphone έχει εξελιχθεί ραγδαία τα τελευταία χρόνια, και η HUAWEI, με τη νέα της ναυαρχίδα, το HUAWEI Pura 70 Pro, προσφέρει ένα σύστημα κάμερας που πραγματικά εντυπωσιάζει. Ειδικά για νυχτερινή λήψη και φωτογραφίες πορτρέτο, οι δυνατότητες είναι απεριόριστες.

    Το HUAWEI Pura 70 Pro διαθέτει την Ultra Lighting XMAGE Camera, που συνδυάζει τεχνολογία αιχμής για να αποτυπώνει τέλεια την κάθε στιγμή. Με κύρια κάμερα μεγέθους αισθητήρα 1/1.3 ίντσας και διάφραγμα F1.4, η οποία επιτρέπει τη μέγιστη πρόσληψη φωτός, οι φωτογραφίες μας παραμένουν φωτεινές και καθαρές ακόμα και στις πιο σκοτεινές συνθήκες. Πλέον μπορούμε να απαθανατίσουμε κάθε μοναδική στιγμή με τους φίλους μας στα πιο απίθανα μέρη της Αθήνας και να δούμε με μια άλλη διαφορετική ματιά ακόμα και τα πιο γνώριμα μέρη.

    Η μαγεία της νύχτας στον φακό μας

    Επιτέλους έφτασε η εποχή για μια βραδινή βόλτα κατά μήκος της Αθηναϊκής ριβιέρας. Ο ουρανός είναι γεμάτος αστέρια και τα φώτα της πόλης καθρεφτίζονται στη θάλασσα. Με το HUAWEI Pura 70 Pro, μπορούμε να αποτυπώσουμε κάθε στιγμή με απίστευτη λεπτομέρεια. Η τεχνολογία Ultra Lighting και το XD Motion Engine του κινητού εξασφαλίζουν καθαρές και σταθερές λήψεις, ακόμα και όταν το χέρι μας δεν είναι απόλυτα σταθερό. Επίσης, η δυνατότητα Ultra Lighting Macro Telephoto Camera με διάφραγμα F2.1 επιτρέπει τη λήψη φωτεινών και καθαρών φωτογραφιών από απόσταση. Είτε θέλουμε να αποτυπώσουμε τον βραδινό ουρανό και το «μονοπάτι του φεγγαριού», είτε την παρέα μας που αγναντεύει το τοπίο, κάθε μακρινή ή κοντινή λήψη είναι άρτια.

    Κάθε πόζα είναι μοναδική

    Γέλια, παρέα και χαλαρή διάθεση με φίλους είναι ο ορισμός του καλοκαιριού κι έτσι οι βόλτες στην καλοκαιρινή Αθήνα αποκτούν ένα ξεχωριστό νόημα. Φυσικά, το HUAWEI Pura 70 Pro προσφέρει εξαιρετικές δυνατότητες για φωτογραφία πορτρέτο ώστε να κρατήσουμε καλά φυλαγμένες τις στιγμές με τους αγαπημένους μας και να μείνουν ολοζώντανες οι αναμνήσεις μας, ακόμα και μετά από πολλή καιρό.

    Όλα αυτά γιατί η αναβαθμισμένη λειτουργία φωτογραφίας πορτρέτου του κινητού αναγνωρίζει έξυπνα το φως, τη σκιά, το θάμπωμα ακόμα και τους τόνους του δέρματος. Έτσι, τα πορτρέτα μας έχουν μια απίστευτα ρεαλιστική απόδοση, από τις λεπτές γραμμές των μαλλιών, μέχρι τις λεπτομέρειες του προσώπου. Επιπλέον, με τη λειτουργία bokeh, μπορούμε να δώσουμε έμφαση στο πρόσωπο, δημιουργώντας ένα μοναδικό καλλιτεχνικό αποτέλεσμα που θολώνει το background και το οποίο σίγουρα θα αποσπάσει αμέτρητα likes στα social media.

    Όσα αξίζουν να μείνουν για πάντα στη… μνήμη μας!

    Ξεκινώντας από το Καβούρι και φτάνοντας μέχρι τη Βουλιαγμένη, η Αθηναϊκή ριβιέρα είναι γεμάτη από μαγευτικά τοπία και κρυμμένα διαμάντια που αξίζει να ανακαλύψουμε και να κρατήσουμε «ζωντανά» μέχρι το… επόμενο καλοκαίρι!

    Ρομαντικές βραδιές στη Λίμνη Βουλιαγμένης

    Η φυσική ομορφιά της λίμνης Βουλιαγμένης είναι ιδανική για νυχτερινές λήψεις. Οι αντανακλάσεις του φεγγαριού στα ήρεμα νερά της λίμνης δημιουργούν ένα σκηνικό που κόβει την ανάσα. Με το HUAWEI Pura 70 Pro μπορούμε να αποτυπώσουμε κάθε λεπτομέρεια με εξαιρετική καθαρότητα.

    Μεσημεριανό μπάνιο στο Καβούρι

    Η παραλία Καβούρι είναι ένα από τα πιο όμορφα μέρη για φωτογραφία τοπίου και όχι μόνο. Οι ζεστές αμμουδιές και το γαλάζιο της θάλασσας προσφέρουν το τέλειο φόντο για μια υπέροχη φωτογραφία με την κολλητή μας βγαίνοντας από το νερό. Με το HUAWEI Pura 70 Pro σύμμαχο, κάθε μας κλικ αιχμαλωτίζει τους φίλους μας σε όλες τις ξεχωριστές στιγμές και μας δίνει ένα επαγγελματικό αποτέλεσμα!

    Νυχτερινές τσάρκες στην Πλάκα

    Η Πλάκα τη νύχτα είναι το ιδανικό μέρος για ποτό και φαγητό, που λειτουργεί τέλεια για να περάσουμε αξέχαστα με την παρέα μας και να δημιουργήσουμε τις καλύτερες καλοκαιρινές αναμνήσεις. Χωρίς αμφιβολία, δε γίνεται όλα αυτά να μη μας καλούν να ανοίξουμε την κάμερα του κινητού για να τα διατηρήσουμε «ζωντανά» στο χρόνο.

    Τόσο η νυχτερινή λήψη όσο και οι φωτογραφίες πορτρέτο αποκτούν νέα διάσταση με το HUAWEI Pura 70 Pro. Το καλοκαίρι στην Αθήνα γίνεται πιο μαγευτικό, καθώς κάθε στιγμή μπορεί να αποτυπωθεί με εξαιρετική λεπτομέρεια και καθαρότητα σε οποιαδήποτε συνθήκη. Είτε πρόκειται για νυχτερινές βόλτες είτε για πορτρέτα με τα αγαπημένα μας πρόσωπα, το HUAWEI Pura 70 Pro είναι ο ιδανικός σύντροφος για να καταγράψουμε τις πιο όμορφες καλοκαιρινές αναμνήσεις στην πόλη.

    • Το HUAWEI PURA 70 Pro είναι διαθέσιμο στην ελληνική αγορά μέσω του δικτύου καταστημάτων των επίσημων συνεργατών της Huawei, με δώρο τα ασύρματα ακουστικά HUAWEI FreeBuds Pro 3, έως και τις 9 Ιουνίου ή μέχρι εξαντλήσεως των αποθεμάτων.
    • Όλα τα smartwatches και ακουστικά της Huawei είναι συμβατά με iOs & Android.
    • Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τα προϊόντα μπορείς να επισκεφθείς την ιστοσελίδα της HUAWEI, καθώς και το Facebook, το Instagram και το HUAWEI Community
    Μάρθα Κατσαρού
    Μάρθα Κατσαρού
    Είμαι η Μάρθα Κατσαρού με τάση να εκφράζομαι μέσα από τη μαγεία της γραφής. Το ακαδημαϊκό μου ταξίδι με πήγε από τον κόσμο της Διοίκησης Επιχειρήσεων στη Σχολή Επικοινωνίας και ΜΜΕ του Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών, όπου απέκτησα το μεταπτυχιακό μου στη Δημοσιογραφία και τα Νέα Μέσα. Από τα πρώτα μου χρόνια, ανακάλυψα ότι η αληθινή μου φωνή αντηχεί πιο εύγλωττα στον γραπτό λόγο παρά στον προφορικό. Γι' αυτό έκανα το άλμα και από τους αριθμούς βρέθηκα να «μπλέκομαι» με τα γράμματα, για να επικεντρωθώ στο πάθος μου για το lifestyle. Είτε πρόκειται για μόδα, ομορφιά, κουσκούς, tips ή διακόσμηση, αυτά είναι τα θέματα που πάντα με γοήτευαν ως αναγνώστρια. Πλέον, οπλισμένη με όρεξη, ξεκινάω το ταξίδι μου με τις δικές μου ιδέες, ανησυχίες και σκέψεις που μοιράζομαι μαζί σου. Θα γίνεις συνταξιδιώτης μου;

    Related Articles

    ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

    εισάγετε το σχόλιό σας!
    παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

    Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles