25.7 C
Athens
Τετάρτη, 24 Ιουνίου, 2026
More

    HydraDock. Το dock που λύνει το πρόβλημα της μίας θύρας του νέου MacBook!

    Όλες οι τεχνολογικές εξελίξεις στο Google News!
    Ακολουθήστε το Digitallife.gr για νέα, gadgets και όλες τις εξελίξεις της ψηφιακής ζωής.
    Add as preferred source on Google

    Μπορεί η Apple να επέλεξε μία άκρως… μινιμαλιστική λύση θυρών για το νέο MacBook (κοινώς μία και μοναδική USB Type-C θύρα που τα… κάνει όλα) ωστόσο λύσεις μπορούν να υπάρξουν για όσους έχουν πολλές ανάγκες που δεν καλύπτονται από αυτήν.

    HydraDock-For-Apple-MacBook

    Πέρα από τους adapters και τα καλώδια που προσφέρει η ίδια η Apple, τώρα ένα ανεξάρτητο αξεσουάρ που τοποθετείται για χρηματοδότηση στο Kickstarter υπόσχεται να λύσει το πρόβλημα. Είναι το HydraDock USB-C, το οποίο είναι κατασκευασμένο από το φορμαρισμένο πλαστικό που χρησιμοποιεί η Apple σε συσκευές της και “ανυψώνει” ελαφρώς το Macbook, δίνοντάς σας βέβαια πολλές θύρες.

    Από παροχή ηλεκτρικού ρεύματος έως δύο USB-C θύρες (μόνο data), τέσσερις USB 3.0 θύρες, HDMI, Mini DisplayPort, έως Gigabit Ethernet και βύσμα ήχου 3,5 χιλιοστών. Διαθέτει έως και υποδοχή SD και η επιτυχία του είναι δεδομένη, καθώς στο Kickstarter εύκολα έπιασε το στόχο χρηματοδότησης των δημιουργών του.

    Δείτε το video.

     

    Related Articles

    3 ΣΧΟΛΙΑ

    τα σχόλια είναι κλειδωμένα.

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    15,400ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles