26.8 C
Athens
Τρίτη, 2 Ιουλίου, 2024
More

    HUAWEI Pura 70 Pro: Όταν η premium αισθητική γίνεται «συνώνυμο» με την επανάσταση στη φωτογραφία

    Αν έπρεπε να περιγράψουμε με συντομία τις «ναυαρχίδες» της Huawei στην κατηγορία των smartphones, θα αναφέραμε επιγραμματικά τα εξής: σπάνιας αισθητικής design -σε σημείο που οι συσκευές παραπέμπουν σε fashion items- και φυσικά κορυφαίες φωτογραφικές δυνατότητες, ώστε να μιλάμε πλέον για επαγγελματικό επίπεδο στο τελικό αποτέλεσμα. Δεν περιμέναμε κάτι λιγότερο από το νέο HUAWEI Pura 70 Pro, αν και ο κινέζικος «κολοσσός» γι’ ακόμη μια φορά κατάφερε να ξεπεράσει τις προσδοκίες μας.

    Η μαγεία της απλότητας σε μια συσκευή

    Το HUAWEI Pura 70 Pro έφτασε στην ελληνική αγορά σε δύο αποχρώσεις (άσπρο και μαύρο) επιφυλάσσοντάς μας μια έκπληξη. Παρά το γεγονός ότι αποτελεί τη φυσική συνέχεια της σειράς P, η εταιρεία στην περίπτωσή του προχώρησε σε μια σοβαρή ανανέωση, κάτι που υποδεικνύει και η νέα του ονομασία. Από την πρώτη ματιά, το εν λόγω smartphone κλέβει την παράσταση, καθώς έρχεται να προσφέρει ένα λιτό αλλά εξαιρετικά premium σχεδιασμό: είναι λεπτό, με άψογες καμπύλες και μια οθόνη που είναι σχεδιασμένη για να αντέχει στα… δύσκολα, αφού έχει ενισχυθεί με το Super Durable Kunlun Glass. Αυτό πρακτικά σημαίνει 100% βελτιωμένη αντοχή και προστασία από τα καθημερινά ατυχήματα.

    Ένα ισχυρό «εργαλείο» 24/7

    Μια γρήγορη ματιά στα specs είναι σίγουρο ότι θα πείσει και τους πιο επιφυλακτικούς, αφού το Pura 70 Pro έχει εφοδιαστεί με μια νέας γενιάς οθόνης HUAWEI X-True, εξαιρετικά καθαρή στα 460 ppi, που εκπέμπει μέγιστη φωτεινότητα έως και 2500 nits, ενώ υποστηρίζει τεχνολογία οθόνης Ultra High Resolution και AI HDR υψηλής δυναμικής οθόνης. Παράλληλα, ο ρυθμός ανανέωσης LTPO 1-120 Hz, μπορεί να προσαρμόσει έξυπνα το refresh rate της οθόνης σύμφωνα με τις ανάγκες του χρήστη, για μία ομαλή οπτική εμπειρία. Ένα ακόμη πλεονέκτημα της συσκευής είναι η μεγάλη του μπαταρία στα 5050 mAh, κάτι που «λύνει τα χέρια» κάθε χρήστη που χρησιμοποιεί το κινητό του σαν καθημερινό «εργαλείο» τόσο στην επαγγελματική όσο και στην προσωπική του ζωή. Το smartphone διαθέτει επίσης ενσύρματο HUAWEI SuperCharge 100W, και με λειτουργία HUAWEI SuperCharge Turbo. Αξίζει να σημειωθεί ότι εδώ έχουμε την πιο προηγμένη τεχνολογία ασύρματης φόρτισης της βιομηχανίας. Το ταχύτατο ασύρματο HUAWEI SuperCharge 80W φορτίζει έως το 50% της μπαταρίας σε 15 λεπτά. Επιπλέον, η σειρά HUAWEI Pura 70 συνοδεύεται από το νέο απλό και εύχρηστο EMUI 14.2, ώστε οι χρήστες να μπορούν να απολαύσουν μια καλύτερη, διασκεδαστική, ευφυή και απρόσκοπτη εμπειρία χρήσης.

    Το «απόλυτο» φωτογραφικό smartphone στην τσέπη σας

    Παρά τις ισχυρές του επιδόσεις, δε θα ήταν υπερβολή να χαρακτηρίσουμε το Pura 70 Pro ως το απόλυτο φωτογραφικό κινητό, αφού λίγες είναι οι συσκευές που μπορούν να εγγυηθούν μοναδικές λήψεις, χρώματα που κόβουν την ανάσα και επαγγελματικά πορτρέτα, που θα μπορούσαν να καλύψουν πανεύκολα τις ανάγκες ακόμη και των δημιουργών ψηφιακού περιεχομένου. Οι φωτογραφίες και τα videos ανεβαίνουν level, χάρη στη νέα γενιά Ultra Lighting XMAGE Camera, σε συνδυασμό με το νέο HUAWEI XD Motion Engine και το Ultra Speed Snapshot. Το HUAWEI Pura 70 Pro είναι επίσης εξοπλισμένο με μια νέα γενιά συστήματος κάμερας Ultra Lighting. Η Κύρια Κάμερα έχει μεγάλο μέγεθος αισθητήρα 1/1,3 ιντσών και είναι εξοπλισμένη με το μεγαλύτερο φυσικό διάφραγμα της βιομηχανίας F1.4, επιτρέποντας μεγάλη πρόσληψη φωτός. Ο κινητήρας ολίσθησης υψηλής ακρίβειας και σταθερότητας, εστιάζει με ακρίβεια αυξημένη κατά 100%. Επιπλέον, η αντικραδασμική γωνία έχει αυξηθεί κατά 91%, επιτρέποντας την καταγραφή καθαρών λεπτομερειών ακόμα και σε σενάρια με γρήγορα στιγμιότυπα. Είναι σίγουρο ότι εάν ασχολείστε συστηματικά με τα social media ή απλώς επιθυμείτε να απαθανατίζετε σαν επαγγελματίες τις προσωπικές σας στιγμές, στο Pura 70 Pro θα βρείτε ένα «συνοδοιπόρο» στις δημιουργικές σας ανησυχίες, αφού μπορεί να προσφέρει τέλεια αποτελέσματα πρακτικά σε κάθε συνθήκη.

    Μια εικόνα γεμάτη… φως

    Το HUAWEI Pura 70 Pro είναι εξοπλισμένο με τη νέα Ultra Lighting Macro Telephoto Camera και το μεγαλύτερο διάφραγμα τηλεφακού περισκοπίου της βιομηχανίας F2.1, το οποίο προσφέρει εξαιρετική ικανότητα συλλογής φωτός και καλύτερη ποιότητα εικόνας τηλεφακού. Διαθέτει, επίσης, Ultra Lighting Macro Camera, η οποία υποστηρίζει ελάχιστη απόσταση εστίασης 5 cm για λήψη τηλεφακού και ζουμ macro 35X και καλύπτει μεγάλο εύρος ζουμ από ευρυγώνιο έως τηλεφακό. Το HUAWEI Pura 70 Pro υποστηρίζει εύρος ζουμ 200x (0,5x~100x) και διαθέτει επίσης μια νέα λειτουργία Enhance Images, η οποία χρησιμοποιεί την μηχανή υψηλής ποιότητας εικόνας XD Fusion Pro. Το HUAWEI Pura 70 Pro διαθέτει αναβαθμισμένη λειτουργία φωτογραφίας πορτρέτου που αξιοποιεί έξυπνα το φως, τις σκιές, το θάμπωμα και τους τόνους του δέρματος. Η λειτουργία αυτή αποκαθιστά και αποτυπώνει ρεαλιστικά στοιχεία, προσφέροντας εξαιρετικά εφέ πορτρέτου. Η δυνατότητα bokeh του πορτρέτου δημιουργεί στρώματα που αναδεικνύουν έντονα το θέμα, ενώ διατηρούνται λεπτομέρειες όπως οι λεπτές γραμμές μαλλιών και τα χαρακτηριστικά του προσώπου. Με την ενεργοποίηση της μπροστινής κάμερας για κοντινές λήψεις, το HUAWEI Pura 70 Pro ομορφαίνει φυσικά τα χαρακτηριστικά του προσώπου, διατηρώντας τις πραγματικές αναλογίες και αποκαθιστώντας με ακρίβεια τους τόνους του δέρματος, προβάλλοντας το θέμα με φυσικό τρόπο χωρίς παραμορφώσεις της προοπτικής.

    Τι συμβαίνει με τις εφαρμογές Google στο HUAWEI Pura 70;

    Χάρη στις συνεχείς προσπάθειες των προγραμματιστών, δεν υπάρχει πλέον ανησυχία για την απουσία των εφαρμογών Google στις συσκευές Huawei. Οι λύσεις ανοιχτού κώδικα, όπως το MicroG, βελτιστοποιούν συνεχώς τη διαθεσιμότητα των εφαρμογών Google στα smartphone της Huawei. Το MicroG, ένα δωρεάν λογισμικό ανοιχτού κώδικα, αντικαθιστά τις Υπηρεσίες Google Play στο Android, παρέχοντας μια πιο φιλική προς τον χρήστη εμπειρία με τις εφαρμογές Google. Επί του παρόντος, πάνω από 200 συσκευές από διάφορους κατασκευαστές, συμπεριλαμβανομένης της νέας σειράς HUAWEI Pura 70, υποστηρίζουν το MicroG.

    Όταν το Pura 70 Pro συναντά επαναστατικά wearables

    Το Pura 70 Pro σίγουρα είναι ένα κινητό που μπορεί να κάνει θαύματα. Ωστόσο, οι δυνατότητές του απογειώνονται όταν συνδυαστεί και με ένα smartwatch του οικοσυστήματος της Huawei. Δύο είναι οι νέες αφίξεις που αξίζει να γνωρίσει κάθε tech enthusiast.

    Αφενός, το HUAWEI WATCH FIT 3, με το λεπτό σχεδιασμό και την ιδιαίτερη τετράγωνη οθόνη του, μπορεί να αποτελέσει ένα μοναδικό εργαλείο για τη διαχείριση της υγείας και της φυσικής κατάστασης, τη στιγμή που έρχεται να συμπληρώσει μοναδικά το στιλ του χρήστη. Αφετέρου, το HUAWEI WATCH 4 Pro Space Edition To HUAWEI WATCH 4 Pro Space Edition είναι κατασκευασμένο με ανθεκτικά υλικά αεροδιαστημικής τεχνολογίας και ο σχεδιασμός του είναι εμπνευσμένος από τα καινοτόμα επιτεύγματα της ανθρωπότητας στην εξερεύνηση του Διαστήματος. Αξίζει να σημειωθεί πως το κύριο αισθητικό χαρακτηριστικό του είναι η ιδέα LAVAL, εμπνευσμένη από το ακροφύσιο “deLaval” που χρησιμοποιείται σε πυραύλους και διαστημόπλοια, το οποίο υιοθετείται στο νανοκρυσταλλικό κεραμικό πλαίσιο και στην αποκλειστική διαδραστική πρόσοψη ρολογιού με όνομα “LAVAL”.

    Το HUAWEI PURA 70 Pro είναι διαθέσιμο στην ελληνική αγορά μέσω του δικτύου καταστημάτων των επίσημων συνεργατών της Huawei, με δώρο τα ασύρματα ακουστικά HUAWEI FreeBuds Pro 3, έως και τις 9 Ιουνίου ή μέχρι εξαντλήσεως των αποθεμάτων.

    Όλα τα smartwatches και ακουστικά της Huawei είναι συμβατά με iOs & Android.

    Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τα προϊόντα μπορείς να επισκεφθείς την ιστοσελίδα της HUAWEI, καθώς και το Facebook, το Instagram και το HUAWEI Community

    Ελένη Σαραντάκη
    Ελένη Σαραντάκη
    Η Ελένη Σαραντάκη είναι δημοσιογράφος και εκπαιδευτικός με πολυετή εμπειρία στο χώρο του τεχνολογικού και τουριστικού ρεπορτάζ. Έχει συνεργαστεί με ηλεκτρονικά και έντυπα μέσα ως αρθρογράφος, ενώ σήμερα είναι αρχισυντάκτρια του περιοδικού της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ξενοδόχων Greek Hotelier και editor στο τεχνολογικό site Digital Life.

    Related Articles

    ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

    εισάγετε το σχόλιό σας!
    παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

    Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles