21.5 C
Athens
Τρίτη, 29 Σεπτεμβρίου, 2026
More

    HONOR Magic9 Super Edition: Η μπαταρία-τέρας των 11.000mAh είναι εδώ

    Η HONOR διευρύνει τη νέα σειρά Magic9 με δύο smartphones που ακολουθούν διαφορετική προσέγγιση, αλλά έχουν έναν κοινό στόχο: να προσφέρουν κορυφαίες επιδόσεις και ιδιαίτερα μεγάλη αυτονομία. Τα νέα HONOR Magic9 και Magic9 Super Edition έρχονται με κάμερες 200MP, οθόνες υψηλών προδιαγραφών και μπαταρίες που φτάνουν έως τα εντυπωσιακά 11.000mAh.

    Το Magic9 ξεχωρίζει αρχικά για τις σχετικά compact διαστάσεις του. Διαθέτει OLED οθόνη 6,37 ιντσών, ανάλυση 1.236 x 2.664 pixels και ρυθμό ανανέωσης 120Hz. Υποστηρίζει HDR και Dolby Vision, ενώ η μέγιστη global φωτεινότητα φτάνει τα 2.000 nits. Παράλληλα, η HONOR χρησιμοποιεί PWM dimming στα 3.840Hz, με τη φωτεινότητα να μπορεί να πέσει έως το 1 nit.

    Στο εσωτερικό βρίσκεται ο Snapdragon 8 Elite Gen 5, συνοδευόμενος από έως 16GB RAM και 1TB αποθηκευτικού χώρου. Το μεγάλο ατού, ωστόσο, είναι η μπαταρία των 8.000mAh, η οποία υποστηρίζει ενσύρματη φόρτιση 80W και ασύρματη 50W. Υπάρχει επίσης αντίστροφη ενσύρματη φόρτιση 27W.

    Στο φωτογραφικό κομμάτι, το Magic9 διαθέτει κύρια κάμερα 200MP με μεγάλο αισθητήρα 1/1,4″, ενώ συνοδεύεται από περισκοπική 200MP με 3,5x οπτικό zoom και ultra-wide 50MP. Η HONOR συνεργάστηκε με την ARRI για την επεξεργασία εικόνας της σειράς και έχει ενσωματώσει το δικό της HONOR H1 imaging chip, το οποίο αναλαμβάνει μεταξύ άλλων εργασίες AI και μείωσης θορύβου. Το Magic9 υποστηρίζει επίσης το G200 teleconverter.

    Από την άλλη, το HONOR Magic9 Super Edition απευθύνεται σε όσους θέλουν μεγαλύτερη οθόνη και, κυρίως, τεράστια αυτονομία. Η συσκευή διαθέτει OLED 6,81 ιντσών, 120Hz και ανάλυση 1.280 x 2.788 pixels. Το εντυπωσιακότερο χαρακτηριστικό της είναι όμως η μπαταρία 11.000mAh, με υποστήριξη 80W ενσύρματης και 50W ασύρματης φόρτισης. Παρά το μέγεθος της μπαταρίας, το πάχος παραμένει στα 8,1mm και το βάρος στα 227 γραμμάρια.

    Το Super Edition χρησιμοποιεί επίσης Snapdragon 8 Elite Gen 5, αλλά προσθέτει ένα ιδιαίτερο σύστημα ενεργής ψύξης. Ένας ανεμιστήρας που περιστρέφεται στις 30.000 σ.α.λ., σε συνδυασμό με μεγάλο vapor chamber, έχει σχεδιαστεί για καλύτερη απαγωγή θερμότητας σε απαιτητικές εργασίες.

    Και τα δύο μοντέλα διαθέτουν MagicOS 11 βασισμένο στο Android 17 και πιστοποιήσεις αντοχής IP68/IP69/IP69K. Προς το παρόν έχουν ανακοινωθεί για την κινεζική αγορά, με την παγκόσμια κυκλοφορία να μην έχει ακόμη επιβεβαιωθεί.

    Ελένη Σαραντάκη
    Ελένη Σαραντάκη
    Η Ελένη Σαραντάκη είναι δημοσιογράφος και εκπαιδευτικός με πολυετή εμπειρία στο χώρο του τεχνολογικού και τουριστικού ρεπορτάζ. Έχει συνεργαστεί με ηλεκτρονικά και έντυπα μέσα ως αρθρογράφος, ενώ σήμερα είναι αρχισυντάκτρια του περιοδικού της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ξενοδόχων Greek Hotelier και editor στο τεχνολογικό site Digital Life.

    Related Articles

    ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

    εισάγετε το σχόλιό σας!
    παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

    This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    15,400ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles