23.7 C
Athens
Σάββατο, 19 Απριλίου, 2025
More

    To Google+ φτάνει στα 20 εκατομμύρια μέλη

    Φανταστείτε να μην ήταν σε beta, και να μην χρειαζόταν προσκλήσεις για να γίνει κανείς μέλος… 20 εκατομμύρια μέλη πια μετράει το Google+, μία εφαρμογή για Android, μία σχεδόν εφαρμογή για iPhone (δεν έχει κάνει ακόμα παγκόσμιο roll out) αλλά και αρκετές παιδικές ασθένειες τις οποίες πρέπει να ξεπεράσει.

    Σίγουρα έχει ακόμα δρόμο μέχρι να φτάσει τα 750 εκατομμύρια μέλη του Facebook και τα 200 εκατομμύρια μέλη του twitter, αλλά τα 20 εκατομμύρια μέσα σε 3 εβδομάδες είναι υπόθεση. H εκτίμηση, έρχεται από την ComScore που έκανε τον υπολογισμό χρησιμοποιώντας στοιχεία μίας βάσης 2 εκατομμυρίων χρηστών του internet.

    Θα μπορούσε κανείς να πει πως ο ρυθμός αύξησης του Google+ δεν είναι ιδιαίτερα εντυπωσιακός και η αίσθηση αυτή υπάρχει προς το παρόν στα ήδη μέλη. Αισθάνονται αρκετοί πως είναι ακόμα άδειο. Μεταξύ μας, με το να μην επιτρέπεται σε websites με πληροφοριακό υλικό να έχουν φτιάξει προφίλ αλλά και τόσα λίγα μέλη παγκοσμίως, αυτή τη στιγμή χρησιμοποιείται απ’ όλους μας σαν μία μεγάλη ψηφιακή παιδική χαρά που μαθαίνουμε τα παιχνίδια της.

    Αν αναρωτιέστε για το προφίλ του digitallife.gr, τέθηκε υπό επανεκτίμηση, καθώς η Google είχε δηλώσει από την αρχή της λειτουργίας του Google+ πως θα επέτρεπε μόνο προσωπικά προφίλ. Το προφίλ του digitallife.gr θα είναι ξανά κοντά σας με λίγο διαφορετικό όνομα, όπως το ίδιο πια έχει κάνει και το Mashable αλλά και ετοιμάζεται να κάνει και το The Next Web. Θα σας κρατούμε ενήμερους.

    Εσείς έχετε διαμορφώσει κάποιες εντυπώσεις από το Google+; Θεωρείτε πως είναι άδειο ακόμα;

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    15,200ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles