32.2 C
Athens
Κυριακή, 30 Ιουνίου, 2024
More

    Γεγονός η πρώτη διαφήμιση που δημιουργήθηκε με το Sora της OpenAI (video)

    Πρόσφατα σας είχαμε ενημερώσει για ένα νέο ΑΙ “εργαλείο”, που λάνσαρε η OpenAI με την ονομασία Sora. Η ικανότητά του είναι ότι μπορεί να μετατρέπει κείμενο σε video και τώρα ήρθε η στιγμή να δούμε την πρώτη διαφήμιση που δημιουργήθηκε με τη χρήση του.

    Αναλυτικότερα, η Toys ‘R’ Us είναι η πρώτη μάρκα που χρησιμοποίησε το Sora για ένα  σποτ ενός λεπτού, που έκανε το ντεμπούτο του σε συνέδριο στη Γαλλία αυτή την εβδομάδα, συγκεντρώνοντας ανάμικτες κριτικές στο διαδίκτυο.

    Η Toys ‘R’ Us, η κάποτε πανταχού παρούσα μάρκα καταστημάτων παιχνιδιών που έκλεισε όλες τις τοποθεσίες όταν χρεοκόπησε το 2017 και έκανε την επανεμφάνισή της το 2022, αποκάλυψε το σποτ 66 δευτερολέπτων στα Cannes Lions, την ετήσια συγκέντρωση της ελίτ του διαφημιστικού κόσμου στη Γαλλική Ριβιέρα. Η διαφήμιση χρησιμοποιεί το Sora, το εργαλείο τεχνητής νοημοσύνης από την OpenAI που δεν έχει ακόμη κυκλοφορήσει, στο οποίο ο δημιουργικός συνεργάτης της μάρκας, Native Foreign, είχε πρώιμη πρόσβαση.

    «Ο Charles Lazarus ήταν ένας οραματιστής μπροστά από την εποχή του και θέλαμε να τιμήσουμε την κληρονομιά, χρησιμοποιώντας την πιο προηγμένη διαθέσιμη τεχνολογία», δήλωσε ο Kim Miller Olko, παγκόσμιος διευθυντής μάρκετινγκ της εταιρείας και πρόεδρος των Toys ‘R’ Us Studios. «Η μάρκα μας αγκαλιάζει την καινοτομία και την επιθυμία της Toys ‘R’ Us να συνδεθεί με τους καταναλωτές με απροσδόκητους τρόπους. Στόχος μας είναι να αποτυπώσουμε αυτό το νοσταλγικό συναίσθημα και να το προσφέρουμε μοναδικά στα παιδιά της Toys ‘R’ Us όλων των ηλικιών. Η συνεργασία με την Native Foreign για να διευρύνουμε τα όρια του Sora της OpenAI είναι πραγματικά συναρπαστική. Τα όνειρα είναι γεμάτα μαγεία και ατελείωτες δυνατότητες, το ίδιο και η Toys ‘R’ Us».

    Η εταιρεία δήλωσε στη σελίδα των Studios της: “Είμαστε ενθουσιασμένοι που συνεργαζόμαστε με την Native Foreign για να δοκιμάσουμε τα όρια του Sora, μιας πρωτοποριακής νέας τεχνολογίας από την OpenAI που κερδίζει παγκόσμια προσοχή. Το Sora μπορεί να δημιουργήσει βίντεο διάρκειας έως και ενός λεπτού με ρεαλιστικές σκηνές και πολλούς χαρακτήρες, όλα δημιουργούνται από οδηγίες κειμένου. Φανταστείτε τον ενθουσιασμό της δημιουργίας ενός νεαρού Charles Lazarus, ιδρυτή της Toys ‘R’ Us».

    Ελένη Σαραντάκη
    Ελένη Σαραντάκη
    Η Ελένη Σαραντάκη είναι δημοσιογράφος και εκπαιδευτικός με πολυετή εμπειρία στο χώρο του τεχνολογικού και τουριστικού ρεπορτάζ. Έχει συνεργαστεί με ηλεκτρονικά και έντυπα μέσα ως αρθρογράφος, ενώ σήμερα είναι αρχισυντάκτρια του περιοδικού της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ξενοδόχων Greek Hotelier και editor στο τεχνολογικό site Digital Life.

    Related Articles

    ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

    εισάγετε το σχόλιό σας!
    παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

    Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles