31.9 C
Athens
Τετάρτη, 3 Ιουλίου, 2024
More

    Galaxy Ring: Διέρρευσαν μερικές ενδιαφέρουσες λειτουργίες

    Σε μερικές ημέρες, και συγκεκριμένα στις 10 Ιουλίου, θα πραγματοποιηθεί στο Παρίσι το νέο Unpacked event της Samsung. Εκτός από τα foldable κινητά της εταιρείας, αναμένεται και η παρουσίαση του Galaxy Ring, για το οποίο γνωρίζουμε ήδη κάποιες πληροφορίες.

    Τώρα, το Android Authority κατάφερε να ανακαλύψει κάποια features του Galaxy Ring. Το νέο “έξυπνο” δαχτυλίδι θα μπορεί να παρακολουθεί τον καρδιακό παλμό και το άγχος, καθώς και να μετρά τη θερμοκρασία του δέρματος και να βοηθά στην καταγραφή των μηνιαίων περιόδων.

    Θα διαθέτει επίσης ανίχνευση ροχαλητού, η οποία θα απαιτεί την παρουσία ενός τηλεφώνου κοντά που φορτίζει. Αξίζει να σημειωθεί ότι κανένα από αυτά τα χαρακτηριστικά δεν είναι νέο, αφού τα σύγχρονα μοντέλα Galaxy Watch διαθέτουν όλα αυτά τα features. Είναι πιθανό επίσης ότι το Galaxy Ring θα μπορεί επίσης να συνεργάζεται με τα υπάρχοντα Galaxy Watch για τη βελτίωση της παρακολούθησης της υγείας και της φυσικής κατάστασης.

    Αναμένεται το Galaxy Ring να κοστίζει μεταξύ $300-$350 και ενδέχεται να υπάρχει μηνιαία συνδρομή υπό $10 για την εφαρμογή Samsung Health, η οποία θα ξεκλειδώνει περισσότερα χαρακτηριστικά, παρόμοια με το Fitbit Premium.

    Αξίζει να σημειωθεί ότι, εκτός από το πρώτο δαχτυλίδι της Samsung, στο event θα δούμε τα νέα Galaxy Z Fold6 και Z Flip6.

    Ελένη Σαραντάκη
    Ελένη Σαραντάκη
    Η Ελένη Σαραντάκη είναι δημοσιογράφος και εκπαιδευτικός με πολυετή εμπειρία στο χώρο του τεχνολογικού και τουριστικού ρεπορτάζ. Έχει συνεργαστεί με ηλεκτρονικά και έντυπα μέσα ως αρθρογράφος, ενώ σήμερα είναι αρχισυντάκτρια του περιοδικού της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ξενοδόχων Greek Hotelier και editor στο τεχνολογικό site Digital Life.

    Related Articles

    ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

    εισάγετε το σχόλιό σας!
    παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

    Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles