30.3 C
Athens
Σάββατο, 29 Ιουνίου, 2024
More

    Έρχεται αμερικάνικο Squid Game Remake από τον David Fincher

    To κορεάτικο Squid Game θα μείνει στην ιστορία ως μια από τις πιο επιτυχημένες σειρές στην ιστορία του Netflix. Τα βίαια Παιχνίδια του Καλαμαριού καθήλωσαν μπροστά στην οθόνη εκατομμύρια τηλεθεατές και γρήγορα πήραν το πράσινο φως για τη 2η σεζόν και απέκτησαν το δικό τους reality. Πριν από αρκετό καιρό, κυκλοφόρησαν οι φήμες ότι η δημοφιλής σειρά θα αποκτήσει και μια αμερικάνικη εκδοχή, χωρίς ωστόσο να δοθούν περεταίρω πληροφορίες.

    Πρόσφατο δημοσίευμα όμως υποδηλώνει ότι το αμερικανικό remake του Squid Game είναι γεγονός και εξακολουθεί να βρίσκεται υπό ανάπτυξη. Αρχικά είχαμε ακούσει ότι το Netflix ενδιαφερόταν να αναπτύξει μια αμερικανική έκδοση του Squid Game και εξέταζε την περίπτωση του David Fincher που ενδεχομένως να αναλάμβανε το project.

    Σύμφωνα με τα όσα αναφέρει όμως τώρα το The Playlist, το Netflix ενδιαφερόταν για μια αμερικανική έκδοση του Squid Game εδώ και αρκετά χρόνια, σημειώνοντας ότι ο Fincher είναι πράγματι συνδεδεμένος με την παραγωγή και εργάζεται πάνω σε αυτό για «τα τελευταία δύο χρόνια περίπου». Επί του παρόντος η κατάσταση του remake είναι «ασαφής» και οι φήμες υποθέτουν ότι εξακολουθεί να δουλεύεται. Δεν αποκλείεται να είναι η επόμενη σκηνοθετική απόπειρα του Fincher.

    To μόνο που γνωρίζουμε με σιγουριά είναι ότι η 2η σεζόν του Squid Game θα επιστρέψει σύντομα και θα περιλαμβάνει τον αρχικό δημιουργό Hwang Dong-hyuk ως σκηνοθέτη και εκτελεστικό παραγωγό για τα νέα επεισόδια. Τα επιβεβαιωμένα αστέρια που επιστρέφουν για τη νέα σεζόν περιλαμβάνουν τους Lee Jung-jae (ως Seong Gi-Hun), Lee Byung-Hun (ως Front Man), Wi Ha-jun (ως Hwang Jun-Ho) και Gong Yoo (ως ο επί του παρόντος ανώνυμος υπεύθυνος προσλήψεων για τα παιχνίδια). Νέες προσθήκες στο καστ για την επερχόμενη σεζόν είναι οι Yim Si-Wan, Kang Ha-Neul, Park Sung-Hoon, Yang Dong-Geun, Park Gyu-young, Jo Yu-ri, Kang Ae-sim, Lee David, Lee Jin-uk, Choi Seung-hyun, Roh Jae-won και Won Ji-an σε προς το παρόν ανεπιβεβαίωτους ρόλους.

    Ελένη Σαραντάκη
    Ελένη Σαραντάκη
    Η Ελένη Σαραντάκη είναι δημοσιογράφος και εκπαιδευτικός με πολυετή εμπειρία στο χώρο του τεχνολογικού και τουριστικού ρεπορτάζ. Έχει συνεργαστεί με ηλεκτρονικά και έντυπα μέσα ως αρθρογράφος, ενώ σήμερα είναι αρχισυντάκτρια του περιοδικού της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ξενοδόχων Greek Hotelier και editor στο τεχνολογικό site Digital Life.

    Related Articles

    ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

    εισάγετε το σχόλιό σας!
    παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

    Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles