22.5 C
Athens
Παρασκευή, 5 Ιουλίου, 2024
More

    Επιτέλους! Νέο trailer για την 6η σεζόν του Cobra Kai

    Μπορεί να περιμέναμε αρκετό καιρό, όμως το Cobra Kai επιστρέφει δριμύτερο αυτό τον Ιούλιο στο Netflix. Ο 6ος και τελευταίες κύκλος θα φτάσει σε τρία μέρη: το πρώτο θα κάνει πρεμιέρα στις 18 του μήνα, το δεύτερο στις 28 Νοεμβρίου και το τρίτο μέσα στο 2025.

    Η δημοφιλής υπηρεσία streaming έδωσε πριν από μερικές ώρες στη δημοσιότητα ένα trailer, που μας προετοιμάζει για μια μεγάλη πρόκληση. Οι senseis και οι μαθητές εκπαιδεύονται πυρετωδώς για το Sekai Taikai, το παγκόσμιο πρωτάθλημα καράτε.

    Δείτε, στη συνέχεια, το trailer του Cobra Kai:

    Στη σπάνια περίπτωση που δεν έχετε παρακολουθήσει τη σειρά, το “Cobra Kia” είναι ένα spin-off του franchise “The Karate Kid” και “ακολουθεί την ιστορία του Johnny Lawrence (William Zabka), ο οποίος βρίσκεται στον πάτο ως άνεργος πολυτεχνίτης στοιχειωμένος από τη χαμένη ζωή του. Ωστόσο, όταν ο Johnny σώζει το Miguel από αυτούς που τον βασανίζουν, εμπνέεται να επανεκκινήσει το διαβόητο ντότζο Cobra Kai. Η σειρά διαδραματίζεται 34 χρόνια μετά τη νίκη του Daniel LaRusso (Ralph Macchio) επί του Johnny Lawrence στο τουρνουά καράτε All-Valley του 1984.

    Το καστ περιλαμβάνει εκτός από τους Macchio και Zabka, τους Martin Kove, Xolo Maridueña, Jacob Bertrand, Mary Mouser, Tanner Buchanan, Peyton List, Gianni DeCenzo, Courtney Henggeler, Vanessa Rubio, Dallas Dupree Young, Yuji Okumoto, Alicia Hannah-Kim, Griffin Santopietro και Oona O’Brien.

    Ελένη Σαραντάκη
    Ελένη Σαραντάκη
    Η Ελένη Σαραντάκη είναι δημοσιογράφος και εκπαιδευτικός με πολυετή εμπειρία στο χώρο του τεχνολογικού και τουριστικού ρεπορτάζ. Έχει συνεργαστεί με ηλεκτρονικά και έντυπα μέσα ως αρθρογράφος, ενώ σήμερα είναι αρχισυντάκτρια του περιοδικού της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ξενοδόχων Greek Hotelier και editor στο τεχνολογικό site Digital Life.

    Related Articles

    ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

    εισάγετε το σχόλιό σας!
    παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

    Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles