27.6 C
Athens
Σάββατο, 29 Ιουνίου, 2024
More

    Επιτέλους! Η Zelda πρωταγωνίστρια σε νέο παιχνίδι της Nintendo

    Η Nintendo ανακοίνωσε το νέο παιχνίδι “The Legend of Zelda: Echoes of Wisdom”, το πρώτο της σειράς όπου η πριγκίπισσα Zelda είναι η κεντρική ηρωίδα. Στο πλαίσιο του Nintendo Direct, αποκαλύφθηκε ότι μετά την ήττα του Link από τον Ganon, η Zelda θα πρέπει να πολεμήσει μόνη της τις ορδές των τεράτων που κατακλύζουν την Hyrule. Το παιχνίδι είναι εμπνευσμένο από το remake του 2019, “Link’s Awakening”.

    Σύμφωνα με τον παραγωγό της σειράς, Eiji Aonuma, η πριγκίπισσα θα χρησιμοποιεί το μαγικό ραβδί Tri Rod με τη βοήθεια μιας νεράιδας ονόματι Tri. Το Tri Rod της επιτρέπει να δημιουργεί “echoes” από αντικείμενα και τέρατα που έχει συναντήσει προηγουμένως, βοηθώντας την να ξεπερνά εμπόδια.

    Η ανακοίνωση έρχεται σε μια καλή περίοδο για τη σειρά, μετά την επιτυχία του “Tears of the Kingdom” και την ανάπτυξη μιας live action ταινίας Zelda σε συνεργασία με τη Sony. Δεν είναι ακόμα ξεκάθαρο πώς το “Echoes of Wisdom” θα ενταχθεί στη γενικότερη χρονολογία της σειράς ή πόσο διαφορετική θα είναι η μάχη σε σύγκριση με προηγούμενα παιχνίδια. Το “The Legend of Zelda: Echoes of Wisdom” θα κυκλοφορήσει στις 26 Σεπτεμβρίου στο Nintendo Switch.

    Δείτε το trailer με την ανακοίνωση 

    Ελένη Σαραντάκη
    Ελένη Σαραντάκη
    Η Ελένη Σαραντάκη είναι δημοσιογράφος και εκπαιδευτικός με πολυετή εμπειρία στο χώρο του τεχνολογικού και τουριστικού ρεπορτάζ. Έχει συνεργαστεί με ηλεκτρονικά και έντυπα μέσα ως αρθρογράφος, ενώ σήμερα είναι αρχισυντάκτρια του περιοδικού της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ξενοδόχων Greek Hotelier και editor στο τεχνολογικό site Digital Life.

    Related Articles

    ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

    εισάγετε το σχόλιό σας!
    παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

    Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles