26 C
Athens
Σάββατο, 29 Ιουνίου, 2024
More

    Επίσημο: Στις 10 Ιούλιου το επόμενο Unpacked event της Samsung

    Οι tech enthusiasts έχουν στραμμένο το βλέμμα στο Παρίσι αυτό το καλοκαίρι, καθώς, μαζί με τους Ολυμπιακούς Αγώνες, η πόλη του φωτός θα φιλοξενήσει και το δεύτερο για φέτος Unpacked event της Samsung. Η ημερομηνία αποκάλυψης των νέων συσκευών έκλεισε και επίσημα. Τα επόμενα foldable του κορεάτικου κολοσσού θα παρουσιαστούν στις 10 Ιουλίου, ακολουθώντας το Galaxy S24 που είδαμε τον Ιανουάριο.

    Η ανακοίνωση της Samsung κάνει λόγο για «την επόμενη γενιά Galaxy AI και το συνεχώς διευρυνόμενο οικοσύστημα Galaxy». Ειδική αναφορά γίνεται στη φήμη της πόλης, περιγράφοντάς την ως το «τέλειο σκηνικό για την ανάπτυξη των τελευταίων καινοτομιών αιχμής». Το Unpacked του Ιανουαρίου πραγματοποιήθηκε στο Σαν Χοσέ, ένα σκηνικό ταιριαστό για τα χαρακτηριστικά AI που έκαναν το ντεμπούτο τους. Ίσως, το Παρίσι θα μπορούσε να θέσει το σκηνικό για κάτι που σχετίζεται με τη μόδα.

    Το επερχόμενο Unpacked παρουσιάζει σίγουρα μεγάλο ενδιαφέρον, καθώς πολλές συσκευές αναμένεται να ανακοινωθούν. Προσεχώς θα δούμε τα Galaxy Z Fold6 και Z Flip6, πιθανώς ένα Fold6 Ultra ή / και FE, ίσως ακόμη και ένα Flip6 FE, τη σειρά Galaxy Watch7 και τουλάχιστον ένα νέο ζευγάρι ακουστικών. Παράλληλα, το πιθανότερο σενάριο είναι να σημειωθεί και μια ενδελεχής παρουσίαση του Galaxy Ring.

    Σημειώνεται ότι το Galaxy Ring της Samsung επιβεβαιώθηκε αρχικά τον Ιανουάριο, παρουσιάστηκε στο Mobile World Congress τον Φεβρουάριο και αναμένεται να ανακοινωθεί επίσημα τον Ιούλιο στο επόμενο Unpacked event της εταιρείας.

    Ελένη Σαραντάκη
    Ελένη Σαραντάκη
    Η Ελένη Σαραντάκη είναι δημοσιογράφος και εκπαιδευτικός με πολυετή εμπειρία στο χώρο του τεχνολογικού και τουριστικού ρεπορτάζ. Έχει συνεργαστεί με ηλεκτρονικά και έντυπα μέσα ως αρθρογράφος, ενώ σήμερα είναι αρχισυντάκτρια του περιοδικού της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ξενοδόχων Greek Hotelier και editor στο τεχνολογικό site Digital Life.

    Related Articles

    ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

    εισάγετε το σχόλιό σας!
    παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

    Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles