22 C
Athens
Τετάρτη, 16 Απριλίου, 2025
More

    Death by Lightning: Νέο ιστορικό δράμα έρχεται στο Netflix

    Αρκετές σειρές που ανήκουν στην κατηγορία του ιστορικού δράματος έχουν δει κατά καιρούς οι συνδρομητές του Netflix, καθώς η υπηρεσία streaming είναι υπεύθυνη για παραγωγές όπως το The Crown ή το The Last Kingdom.

    Ο κολοσσός του streaming τώρα ετοιμάζει ένα νέο ιστορικό δράμα με τίτλο «Death by Lightning», το οποίο θα αφηγηθεί την ιστορία της δολοφονίας του προέδρου των ΗΠΑ Τζέιμς Γκάρφιλντ. Σύμφωνα με την υπηρεσία, η σειρά θα έχει ως θέμα την επική και πιο παράξενη αληθινή ιστορία του Τζέιμς Γκάρφιλντ, 20ου προέδρου των Ηνωμένων Πολιτειών Αμερικής και του μεγαλύτερου θαυμαστή του Τσαρλς Γκουιτό, του ανθρώπου που τελικά τον σκότωσε.

    Μέχρι στιγμής έχουν ανακοινωθεί οι τέσσερις βασικοί ρόλοι, ο Μάικλ Σάνον θα υποδυθεί τον Τζέιμς Γκάρφιλντ, ο Μάθιου ΜακΦάντιεν θα είναι ο Τσαρλς Γκουιτό, η Μπέτι Γκίλπιν θα εμφανιστεί ως Κριτ Γκάρφιλντ και ο Νικ Όφερμαν θα έχει τον ρόλο του Τσέστερ Άρθουρ αντιπρόεδρου και διαδόχου του Γκάρφιλντ.

    Ελένη Σαραντάκη
    Ελένη Σαραντάκη
    Η Ελένη Σαραντάκη είναι δημοσιογράφος και εκπαιδευτικός με πολυετή εμπειρία στο χώρο του τεχνολογικού και τουριστικού ρεπορτάζ. Έχει συνεργαστεί με ηλεκτρονικά και έντυπα μέσα ως αρθρογράφος, ενώ σήμερα είναι αρχισυντάκτρια του περιοδικού της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ξενοδόχων Greek Hotelier και editor στο τεχνολογικό site Digital Life.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    15,200ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles