32.1 C
Athens
Τετάρτη, 10 Ιουνίου, 2026
More

    CU Questline Challenge: Πάνω από 12.000 θεατές στο πρώτο Twitch contest του Vodafone CU

    Όλες οι τεχνολογικές εξελίξεις στο Google News!
    Ακολουθήστε το Digitallife.gr για νέα, gadgets και όλες τις εξελίξεις της ψηφιακής ζωής.
    Add as preferred source on Google

    Το CU Questline Challenge, το συναρπαστικό Twitch gaming event που διοργάνωσε το Vodafone CU, ολοκληρώθηκε συγκεντρώνοντας περισσότερους από 12.000 μοναδικούς θεατές, 22.000 συνολικές προβολές και 100 συμμετέχοντες σε τρεις διαγωνιστικούς κύκλους.

    Οι έξι δημοφιλείς creators, Mystagaming, NinjaCakeAssasin, Deadly Muffin Muffin, Madara, Cecebo και Kappa Kekko, διαγωνίστηκαν αρχικά μεταξύ τους, με τον Kappa Kekko να αναδεικνύεται νικητής του πρώτου κύκλου. Στον δεύτερο κύκλο, ο Kappa Kekko αναμετρήθηκε με τον Cecebo μαζί με 20 συμμετέχοντες από το κοινό. Στον τρίτο και τελευταίο κύκλο συμμετείχαν συνολικά 80 παίκτες, με την ομάδα του Mystagaming να κατακτά την πρώτη θέση ενάντια στους Deadly Muffin και Kappa Kekko.

    Καθ’ όλη τη διάρκεια του διαγωνισμού, το Vodafone CU κλήρωσε μοναδικά gaming δώρα για τους συμμετέχοντες, όπως Nintendo Switch 2 με Mario Kart World Bundle και PlayStation 5 Slim Digital Edition, καθώς και PlayStation Portal Black και AirPods 4 με Active Noise Cancellation. Παράλληλα, οι CU συνδρομητές είχαν πρόσβαση σε αποκλειστικά προνόμια, όπως απεριόριστα data, έκπτωση 15% στο efood και προσφορά 1+1 στο Inspot.

     

    Ελένη Σαραντάκη
    Ελένη Σαραντάκη
    Η Ελένη Σαραντάκη είναι δημοσιογράφος και εκπαιδευτικός με πολυετή εμπειρία στο χώρο του τεχνολογικού και τουριστικού ρεπορτάζ. Έχει συνεργαστεί με ηλεκτρονικά και έντυπα μέσα ως αρθρογράφος, ενώ σήμερα είναι αρχισυντάκτρια του περιοδικού της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ξενοδόχων Greek Hotelier και editor στο τεχνολογικό site Digital Life.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    15,400ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles