32.2 C
Athens
Κυριακή, 30 Ιουνίου, 2024
More

    Assassin’s Creed: Έρχονται remakes παλαιότερων παιχνιδιών

    Τη στιγμή που αναμένουμε να υποδεχτούμε το νέο Assassin’s Creed Shadows, ο CEO της Ubisoft, Yves Guillemot, μας επεφύλασσε μερικές νέες πληροφορίες για το μέλλον της δημοφιλούς σειράς. Όπως ανέφερε ο ίδιος, η εταιρεία σχεδιάζει να κυκλοφορήσει νέα παιχνίδια Assassin’s Creed με μεγαλύτερη συχνότητα στο μέλλον και τα remakes παλαιότερων παιχνιδιών θα είναι μεταξύ αυτών.

    Αξίζει να σημειωθεί ότι η Ubisoft έχει δυσκολευτεί αρκετά με τα remakes. Το remake του The Prince of Persia: The Sands of Time αιωρείται στο… κενό εδώ και τέσσερα χρόνια και ακόμα δεν φαίνεται να βρίσκεται κοντά στην ολοκλήρωσή του. Το remake του Splinter Cell, εν τω μεταξύ, έχει δει ακόμη λιγότερο φως, αν λάβουμε υπόψη ότι ανακοινώθηκε το 2021.

    Ωστόσο, φαίνεται ότι η Ubisoft δεν εγκαταλείπει την επιστροφή στο βαθύ… πηγάδι των παλαιότερων παιχνιδιών της. “Οι παίκτες μπορούν να είναι ενθουσιασμένοι με κάποια remakes, τα οποία θα μας επιτρέψουν να επανεξετάσουμε μερικά από τα παιχνίδια που έχουμε δημιουργήσει στο παρελθόν και να τα εκσυγχρονίσουμε”, δήλωσε ο Guillemot όταν ρωτήθηκε για το μέλλον της σειράς Assassin’s Creed σε μια προωθητική συνέντευξη της Ubisoft. “Υπάρχουν κόσμοι σε μερικά από τα παλαιότερα παιχνίδια Assassin’s Creed που εξακολουθούν να είναι εξαιρετικά πλούσιοι.”

    Ελένη Σαραντάκη
    Ελένη Σαραντάκη
    Η Ελένη Σαραντάκη είναι δημοσιογράφος και εκπαιδευτικός με πολυετή εμπειρία στο χώρο του τεχνολογικού και τουριστικού ρεπορτάζ. Έχει συνεργαστεί με ηλεκτρονικά και έντυπα μέσα ως αρθρογράφος, ενώ σήμερα είναι αρχισυντάκτρια του περιοδικού της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ξενοδόχων Greek Hotelier και editor στο τεχνολογικό site Digital Life.

    Related Articles

    ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

    εισάγετε το σχόλιό σας!
    παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

    Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles