27.1 C
Athens
Πέμπτη, 4 Ιουλίου, 2024
More

    Amazon: Νέα σειρά Tomb Raider στο Prime Video

    Μετά την επιτυχία της τηλεοπτικής μεταφοράς του Fallout, η Amazon παρήγγειλε μια νέα σειρά Tomb Raider, η οποία θα γραφτεί από την star και σεναριογράφο του Fleabag, Phoebe Waller-Bridge. Σε περίπτωση που δε τη γνωρίζετε, σημειώνεται ότι η εν λόγω ηθοποιός πρωταγωνίστησε  στο περσινό Indiana Jones and the Dial of Destiny.

    Όπως ακριβώς συνέβη με το Fallout, η σειρά θα κάνει πρεμιέρα αποκλειστικά στο Prime Video σε περισσότερες από 240 χώρες και περιοχές σε όλο τον κόσμο. Αυτή η παραγγελία της σειράς αποτελεί μέρος μιας μεγαλύτερης συμφωνίας μεταξύ της Amazon MGM Studios και της εταιρείας ανάπτυξης του reboot του Tomb Raider, Crystal Dynamics, η οποία εργάζεται επί του παρόντος πάνω σε ένα νέο παιχνίδι Tomb Raider στην Unreal Engine 5.

    Σύμφωνα με τον αντιπρόεδρο της Amazon Games, Christoph Hartmann: «Ο πλούτος και το βάθος της μυθοπλασίας επιτρέπουν στη σειρά του Prime Video και στο video game από την Amazon Games να αφηγηθούν ξεχωριστές ιστορίες για τις περιπέτειες της Lara Croft. Είναι τιμή μας που η Crystal Dynamics εμπιστεύτηκε στην Amazon αυτό το εμβληματικό franchise και ανυπομονούμε να δούμε πού θα μας οδηγήσει αυτή η συνεργασία».

    Αυτή είναι η δεύτερη επερχόμενη τηλεοπτική προσαρμογή με πρωταγωνίστρια τη διάσημη αρχαιολόγο. Η animated σειρά του Netflix Tomb Raider: The Legend of Lara Croft, με πρωταγωνίστρια τη Haley Atwell, πρόκειται να κάνει πρεμιέρα μέσα στο έτος. Η συγκεκριμένη σειρά εντάσσεται στη συνέχεια του reboot της Crystal Dynamic, που λαμβάνει χώρα μετά τα γεγονότα του Shadow of the Tomb Raider. Η Βρετανίδα αρχαιολόγος θα ταξιδέψει για να εξερευνήσει τα κρυμμένα μυστικά του κόσμου για ακόμα μια φορά, λύνοντας γρίφους και πολεμώντας σκοτεινούς χαρακτήρες, όπως ακριβώς έγινε και στο παιχνίδι του 2018.

    Ελένη Σαραντάκη
    Ελένη Σαραντάκη
    Η Ελένη Σαραντάκη είναι δημοσιογράφος και εκπαιδευτικός με πολυετή εμπειρία στο χώρο του τεχνολογικού και τουριστικού ρεπορτάζ. Έχει συνεργαστεί με ηλεκτρονικά και έντυπα μέσα ως αρθρογράφος, ενώ σήμερα είναι αρχισυντάκτρια του περιοδικού της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ξενοδόχων Greek Hotelier και editor στο τεχνολογικό site Digital Life.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles