18.2 C
Athens
Πέμπτη, 18 Απριλίου, 2024
More

    Η τεράστια αλλαγή που έρχεται στο News Feed του Facebook!

    Νέα -πραγματικά σημαντική- αλλαγή έρχεται σύντομα στο News Feed σας στο Facebook, καθώς, πλέον, θα εμφανίζει περισσότερο περιεχόμενο το οποίο προέρχεται από τους φίλους και την οικογένειά σας και λιγότερο από sites και ενημερωτικές σελίδες.

    mark zuckerberg

    Αυτή η κίνηση, σύμφωνα με το Facebook, έχει σχεδιαστεί ώστε να ενθαρρύνει τους χρήστες να αλληλεπιδρούν περισσότερο με αυτά που βλέπουν στο δημοφιλές social network. Το σκεπτικό είναι ότι, πιθανότατα, έχετε περισσότερες πιθανότητες να σχολιάσετε και να συζητήσετε μια ανάρτηση την οποία έχει μοιραστεί ένα μέλος της οικογένειας σας ή κάποιος από την παρέα σας, παρά μία την οποία μοιράζεται μια επιχείρηση που ακολουθείτε.

    “Έχουμε λάβει feedback από την κοινότητά μας ότι δημόσιο περιεχόμενο -αναρτήσεις από επιχειρήσεις, brands και μέσα μαζικής ενημέρωσης-“βγάζουν από το κάδρο” προσωπικές αναφορές που μας οδηγούν στο να συνδεθούμε περισσότερο μεταξύ μας”, εξηγεί ο CEO του Facebook, Mark Zuckerberg, σε χθεσινή του δημοσίευση.

    Στη συνέχεια, προσθέτει κάτι που αποτελεί πραγματικά έκπληξη: ότι αναμένει ότι αυτή η αλλαγή στο Facebook θα έχει ως αποτέλεσμα οι οι χρήστες του να ξοδεύουν λιγότερο χρόνο στην υπηρεσία.

    “Τώρα, θέλω να είμαι σαφής: κάνοντας αυτές τις αλλαγές, περιμένω ότι ο χρόνος που ξοδεύουν οι χρήστες στο Facebook θα μειωθεί”, σημειώνει. “Αλλά αναμένω επίσης ότι ο χρόνος που ξοδεύετε στο Facebook θα είναι πιο πολύτιμος.”

    Το Facebook έχει πραγματοποιήσει σχετικές έρευνες που δείχνουν ότι ο κόσμος προτιμά τις δημοσιεύσεις από φίλους και οικογένεια, έτσι φαίνεται πως είναι διατεθειμένο να χάσει βραχυπρόθεσμα χρόνο χρήσης, ώστε να έχει μακρoπρόθεσμα ικανοποιημένους χρήστες.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles