22.2 C
Athens
Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024
More

    Android Oreo (Go Edition): Η νέα light έκδοση που φέρνει πλεονεκτήματα στις low-end συσκευές

    Την περασμένη άνοιξη στο I/O 2017, η Google μας είχε δώσει κάποιες πρώτες πληροφορίες για το Android Go, ένα σύνολο λειτουργιών και εφαρμογών για low-end συσκευές που θα κυκλοφορούσε μαζί με το Oreo. Τώρα έχουμε την επίσημη πρεμιέρα του project (έστω και με κάποια καθυστέρηση), καθώς μόλις μάθαμε λεπτομέρειες για το Android Oreo (Go Edition) όπως ονομάζεται.

    android-oreo-go-edition

    Οι ανακοινώσεις, που έγιναν μαζί με τη διάθεση του Android 8.1, πραγματοποιήθηκαν στην Ινδία, όμως η νέα έκδοση θα είναι διαθέσιμη σε low-end συσκευές σε όλο τον κόσμο (μοντέλα με μνήμη 512MB ή 1GB και μικρό αποθηκευτικό χώρο).

    Μέσα στο 2018, θα γνωρίσουμε και τις πρώτες συσκευές με προεγκατεστημένο το Go Edition, ενώ στις αλλαγές που φέρνει η έκδοση περιλαμβάνονται ειδική version του Play Store, καθώς και τροποποιημένες Go” Google Apps, όπως τα YouTube, Maps, Google Assistant & Gmail. Το αποτέλεσμα είναι η συσκευή σας να έχει οφέλη τόσο στο χώρο αποθήκευσης, καθώς οι εφαρμογές είναι σημαντικά μικρότερες, όσο και σε τομείς όπως η κατανάλωση δεδομένων.

    Android-Oreo-Go-edition-Optimized-APps

    Προς το παρόν, το Android Oreo (Go Edition) είναι διαθέσιμο μόνο σε developers και κατασκευαστές, σύντομα ωστόσο υπόσχεται να αλλάξει τις low-end συσκευές προς το καλύτερο.

    App-graph---with-text

    Related Articles

    1 ΣΧΟΛΙΟ

    τα σχόλια είναι κλειδωμένα.

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles